venerdì 23 settembre 2011

Sushia ja muita kuulumisia


Kävin torstai-iltana Alen kanssa syömässä Piazza Bolognan Daruma sushissa. Ihanaa oli nähdä taas pitkästä aikaa ja päästä jauhamaan kaikesta mahdollista. Daruma Sushi on tuttu ketju, mutta tässä viime keväänä avatussa paikassa ei meistä kumpikaan ollut käynyt aiemmin. Piazza Bolognan lokaali olikin hauskasti yhdistänyt aperivo-baarin ja sushi-paikan. 


Piazza Bologna
 Suosittelen muutenkin akselia Piazza Bologna - San Lorenzo illanviettoon, varsinkin jos haluaa nähdä vähän toisenlaista Roomaa. Alueella on runsaasti opiskelijoita ja tarjonta on sen mukaista.
Sushi Boat - Daruma Sushi @ Piazza Bologna


Ihana Alessandra ja cocktailit
 Hermo menee täysin näihin työnhakukuvioihin. Yhtään vähempää ei harmita kun mietin, että vaikka työpaikan saiskin niin palkka ois aivan surkea joka tapauksessa.. no kun vaan sais töitä. (Maanantain työhaastattelua odotellessa... )
Suomen suurlähetystökin ystävällisesti huomauttaa, että "Ulkomaalaisten työnsaantimahdollisuudet eivät ole Italiassa hyvät, etenkään hallintokaupunki Roomassa, jossa yritykset ovat huonommin edustettuina kuin yritysmaailman keskuksessa Milanossa." Ihan aiheellinen huomatus, olen joutunut toteamaan..

Haluan niiiiin paljon jo saada alkuviikon tylsyydet alta, ja päästä lähtemään minilomalle Suomeen :) Tänään kuitenkin viikonlopputunnelmissa ja siirrytään vielä illalla Matteon ja Dianan vieraiksi Circeoon ja jos säät sallii niin huomenna merelle.

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 commenti:

 1. Ihanaa Elisa nähdä ens viikolla! Ja ah, millon pääsen sun kanssa taas sushille Sumoon?

  RispondiElimina
 2. Pusss <3 ihana nähdä sinuakin!
  Kunpa pian päästäiskin Sumoon - koskas muutat takas damii? ;)

  RispondiElimina
 3. Ai ettei hyvät ETENKÄÄN Roomassa, voisin kertoa lähetystölle muutaman otteen ulkomaalaisten työllistymisestä täällä hevonpers* :P

  RispondiElimina
 4. Haha, voin vaan kuvitella kun tilanne on täälläkin just näin loistava.

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...