mercoledì 14 settembre 2011

Ask Anything!


Tälläistä ei ole vielä blogissa ollutkaan.. eli kysy mitä vaan! Jos joku asia on jäänyt mietityttämään, tai muuten vaan kiinnostaa niin nyt on tilaisuutesi ;)
Minusta, Roomasta, Filiposta, opiskeluista, blogista, Italialaisista etcToivon tietysti saavani paljon kysymyksiä, jotta saisin vastauksista postausta aikaiseksi. :)
Kysymysaikaa on 2 viikkoa, eli tuonne 28. syyskuuta asti. Silloin lähdemme minireissulle Suomeen, joten jos ja kun saan jotain arvontaa järkättyä kysyjien kesken niin saan kenties Suomesta lähetettyä sen paketin. (Eli jos haluaa tähän hypoteettiseen arvontaan osallistua niin kysymykseen joku nimerkki mukaan)


9 commenti:

 1. Haaveilen kovasti Rooman reissusta. Millainen sää on joulukuun alkupuolella Roomassa? Osaatko sanoa tästä hotellista ja/tai alueesta, jolla hotelli sijaitsee, jotain: Duke Hotel Rome - Boutique Hotel, Via Archimede, 69, Rome, 00197 ?
  Tai osaatko suositella jotain hotellia tai edes aluetta josta hotelli kannattaa buukata?
  Sulla on ihana blogi :) onnea työnhakuun!

  RispondiElimina
 2. Moikka! Olen seurannut hiljaa blogia jonkin aikkaa ja kiva, että teet kysymyspostauksen (:

  Olen harkinnut jo jonkin aikaa reissu Italiaan ensi keväänä mahd. jopa työharjoittelun suorittamista siellä. Osaisitko kertoa yhtään minkäläinen on Italian leipomo/konditoriokulttuuri? Kiitos etukäteen,

  RispondiElimina
 3. Kiitoksia kysymyksistä!
  Rupesinkin jo näistä valmistelemaan vastauspostausta. :)

  Toivottavasti tulee paljon lisää kyssäreitä :D

  RispondiElimina
 4. Hei! Voisitko kertoa, mitkä asiat Italiassa/Roomassa ovat sellaisia, joita todella rakastat ja mitä mahdollisesti Suomesta kaipaat (sukulaisia ja ystäviä lukuunottamatta).

  RispondiElimina
 5. Hei ihana Elisa ! (Musta sun blogin nimi pitäis olla toi :D ihan niinkun se italialainen sarja:D)

  Mikä Roomassa on kaikkein parasta,eli miksi haluat asua juuri siellä?
  Vai asuisitko muualla jos saisit heti päättää, niin missä?

  Mikä tuntui italiaan muutossa ja vakiutumisessa kaikkein vaikeimmalta sun mielestä? Esim, työnhaku, paikallisiin tapoihin ym. tottuminen vai kielen oppiminen ja sen muurin ylittäminen sujuvaksi puheeksi?

  Minkälaisia paperiasoita sinun piti hoitaa ennen kun pystyit jäämään Roomaan ihan pysyvästi ? (Riittää ihan ne tärkeimmät kun uskon että niitä voi olla aika paljon :D )
  Mikä on ollut sun kesässä parasta :)?

  Mulla olis varmaan enemmänkin kyssäreitä,mutta alotetaan nyt vaikka näistä :D !

  RispondiElimina
 6. Miten italialainen suku vaikuttaa elämääsi? Dominoiko la Mamma, kuten niin usein kuulee tapahtuvan?

  Onko sinun ollut helppo löytää omia ystäviä siellä?

  - Lilas -
  lilassyrener.blogspot.com

  RispondiElimina
 7. Aivan mainioita kysymyksiä! Odotan vastausten näkemistä. Haluaisin itse kysyä jotain henkilökohtaista, joka liittyy lapsuuteen ja lastenkasvatukseen. Sanopa rehellisesti olisitko halunnut, että sinua olisi päättäväisemmin viety soittotunneille? Soitit pienenä kanteletta muskarissa ja koulussa trumpettia. Olisiko pitänyt jatkaa muodollista musiikinopiskelua ja aiotko huolehtia omien lasten soitattamisesta?

  RispondiElimina
 8. Hieno tausta! viihdytkö paremmin Rooman keskustassa vai sivummalla esim. pienemmissä kylissä? lempipaikat Roomasta ja seudut joista et tykkää?

  RispondiElimina
 9. Moikka Elisa! Mä kysyisin että onko F:n kanssa ollut puhetta naimisiin menosta/lapsista ja miten siellä nuoriso suhtautuu avioliittoon ja perheen perustamiseen? Olen ymmärtänyt että siellä vakiinnutaan myöhemmin kun esim. täällä suomessa, liittynee varmaan tuohon työllisyystilanteeseen sekä palkkatasoon.. :/ Ottaisitko F:n sukunimen, eikös siellä naiset yleensä pidä oman nimensä? Miten miehen nimen ottamiseen suhtauduttaisiin? Ehkä vähän outoja kysymyksiä mutta on oma lehmä ojassa ;) Tsemppiä työnhakuun ja ihania syyspäiviä <3

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...