mercoledì 7 settembre 2011

Keskiviikko-kuulumisia ja muuta lätinää

Buuh, ollaan vasta keskiviikossa mutta oisin jo ihan valmis viikonloppuun, vaikka paljon mitään ei ole tehtynä.
 
Eilen olisi tosiaan ollut se työhaastattelu, jota tässä ehdin jo kuukauden odotella. Luonnollisesti yleislakko osui samalle päivälle (julkiset poissa käytöstä) - ja kun olin itseni saanut paikanpäälle, odotellut 1,5 tuntia, sain kuulla pomon valitettavasti olevan estynyt perhesyistä johtuen ja että haastattelut peruttu. (Syy erittäin pätevä ja kovin valitettava, mutta harmittavaa silti)
Koska kyseessä on yliopiston duuni ja virallisen kaavan mukainen haku, ei haastattelun siirtäminen suinkaan ole mitenkään helppoa. Haastatteluihin oli kutsuttu 4 naisihmista, minut mukaanlukien. Meille annettiin kaksi vaihtoehtoa: 1) Voimme poistua paikalta, ja silloin virallinen prosessi lähtee alusta, ja meidän täytyisi odottaa kirjattua kirjettä saapuvaksi vähintään 20vrk ennen seuraavaa haastattelu-aikaa. (..jonka myötä myös työn alkaminen siirtyisi vähintään kuukaudella.)  tai  2) Meidän kaikkien täytyisi allekirjoittaa virallinen vapautuslomake, ja hyväksyä että haastattelut voidaan sopia muullakin tavalla  (eikä tarvitse ilmoittaa kirjatulla kirjeellä väh. 20vrk aiemmin) ja näin ehkä nopeuttaa haastatteluun pääsyä ja työn aloitusaikaa. 

Päätimme luonnollisestikin kaikki allekirjoittaa tämän "vapautuksen".

Tässähän nyt tietysti pitää ottaa huomioon sekin, että kävi miten kävi, ennenkuin työsopimus on hyväksytetty jollain ylemmällä tasolla, työt pääsee aloittaa vasta n.30-60vrk valinnan jälkeen..

Pakko rakastaa tätä byrokratiaa!  <3 
----------------------------------------------------------
Mitäs kivaa sitten? Olin saanut Tanjalta elokuussa kivan tunnustuksen, jonka bongailin vasta jälkikäteen. 
Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa lempi 1) väri 2) ruoka 3) paikka, jossa haluaisi käydä.

1) Lempiväri:  Hot pink - ehdottomasti tykkään pinkistä eniten. Käytän vaatteissa muuten tosi perusvärejä: mustaa, tummansinistä, ruskeeta. Ainoa varsinainen korostusväri on aina tumma pinkki jota RAKASTAN. Mun luuri sekä kamera on molemmat tätä.
Vaaleanpunainen onki sit taas ihan tyhmä prinsessaväri. 


2) Lempiruoka: Tortilla-tacot: Rakastan semmosia tacoja mihin tulee kanaa (yleensä itsemarinoituina tai jollain “fajitas”-maustehässäkällä), tomaattia (tuoretta + jotain tulista salsa-soosia /pico de gallo.tms), kurkkua ja salaattia, tuoretta ananasta, avokadoa ja jotain juustoa – jopa fetaa (lisäksi punasipulia ja creme fraiche) JA HALUAISIN TÄMÄN NYT!
Mutta yleisesti... Suomalainen ruoka: perunat+soosi-kombo, poronkäristykset ja karjalanpaistit, keittoruoat ja uuniruoat. Hyvintehtyinä parasta! Italialainen ruoka: Pizzat (marinara, margherita & ai funghi), pastat ( alle vongole, cacio&pepe, al ragù , carbonara + kaikki uunipastat) Carpaccio, kaikki antipasti (salamit, juustot.ym) <3
Seafood: Kaikenlaiset kalat, ravut ja kotilot - sushissa, keitettyinä, paistettuina, lähes kaikissa muodoissa. Lonkerot vähän vähemmän.  


3) Paikka, jossa haluaisin käydä on New York aina vaan. Haluan haluan haluan -  heti kun on yhtään rahaa niin palaan sinne heti. 

Osallistukaas!
--------------------------------------------------------------------------------------

Kun aktivoidun ja korjaan yhden kuvahässäkän, niin postailen sunnuntaisesta retkestä Rooman eteläisempiin osiin. Että jotta keksisin jotain kirjoitettavaa, niin voisin myös pistää jonkun kysymyspostauksen pystyyn.

Siru-Roo on Perugiassa syyskuun, joten odottelen kovasti typyn visiittiä capital cityyn. Jaa-a, mitähän nää keksis... :)

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...