martedì 27 settembre 2011

Finland on my mind - my bags are packed I'm ready to go

Täällä valmistaudutaan Suomen-matkaan. Sikäli harhaanjohtava otsikko, että mun pitäis nytkin pakkailla, mutta viimiset kamat on yllättäin vielä pesukoneessa. Ihanaa päästä käymään Suomessa, vaikka ollaankin vaan hetki reissussa. F. ei nimittäin ole käynyt Suomessa yli 1,5 vuoteen (!!)

Eilen oli se kauan odotettu työhaastattelu, joka meni tosi hyvin ja sain siitä kovimmat pisteet. Tosi hyvin ei vaan riitä ykkössijaan kun top kolmosessa oli lisäkseni konkareita, jotka nappasivat kaikki tarvittavat työkokemus ja opinto-pojot. (Julkinen duuni, johon ilmeisesti valintaprosessin oikeudenmukaisuuden takia merkitty tarkat pisteytykset eli työkokemuksesta ja opinnoista oli mahdollisuus saada 20 pistettä ja haastattelusta toiset 20) 
Long-story short, eli hain kesällä tätä paikkaa ja silloin etsittiin vain teknillisen tiedekunnan omiin toimistoihin konsulttia. Elokuussa kuulin ex-työkaverini kautta, että ne valitseekin tän haun kautta 2 työntekijää - toisen mun vanhaan duunipaikkaan yliopiston kansainvälisiin suhteisiin.  Nyt siis odottelen, että mun entinen pomo vahvistaa, että onko ne saamassa rahoituksen tähän vai ei. Jos tää paikka avautuu, niin se on automaattisesti minun koska olin tän graduatorian (=ranking-listaus?) kakkosena. Uskomatonta mutta totta, sain 10 pistettä enempi kuin kolmanneksi jäänyt,  eli JEEJEE.... vielä ei vaan uskalla juhlia.. + nää sopimusjutut etenee vaan niin törkeän hitaasti.  HALUAN RAHAA!!

Suomessa ei olla kuin kolme kokonaista päivää ja vähän harmittaa tietty, ettei tarpeeks keretä ketään nähdä. Ensin käydään iskällä, ja sieltä sitte Helsinkiin Tuulille.  Varsinainen graduation-party on perjantaina ja ihana on nähdä vielä meidän tiivistä porukkaa, kun suurin osa on pysyvästi kuitenkin muilla mailla. Vain yksi lusmu jättää tulematta, buu :(
Lauantaina ehditäänki viel nauttia mamin ja kuopiolaisten seurasta ennenkuin joudutaan palaamaan sunnuntai-aamuna tänne. 
Näitten tärkeimpien tapaamisten lisäksi mulla olisi pari muutakin missiota tälle reissulle.. lähinnä hankintoja mitä ei täältä löydy. Tän lyhyen reissun aikana tuskin olen kummemmin koneella. Koitan saada ton vastauspostauksen valmiiksi ja heittää ajastettuna sen tulemaan.. ja jos kerkeen niin miniskipalkinto lähtee voittajalle postiin (kysymyksiähän voi heittää vielä huomiselle asti)

5 commenti:

  1. Ihanaa Suomen matkaa! Tänne on luvattu helleaaltoa loppu viikoksi.-) Tsemppiä myös työpaikan suhteen!

    RispondiElimina
  2. Hyvää ja yllättävän lämpöistä Suomi-lomaa. Minäkin pidän peukkuja tuolle työpaikkajutulle.

    RispondiElimina
  3. Antoisaa Suomen-reissua ja toivottavasti työpaikka tärppää!

    RispondiElimina
  4. Jee Suomiloma!! Pitäkää hauskaa ja onneksi täällä ei oo vielä niin kylmäkään :)!
    Ja toivottavasti tärppää tuo työpaikka :)!

    RispondiElimina
  5. Voi vitsi, toivottavasti tärppää! Tsemppiä!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...