sabato 16 ottobre 2010

Day 13 – This week

Tämä viikko.. noh

Maanantai-aamu alkoi valitettavan varhain ja olin Myyrmäessä jo 07:20 (huomatakseni olevani siellä aivan turhan varhain) Koko aamupäivän pidimme toisen vuoden opiskelijoille työhaastatteluja.  - loppupäivä palautteen antoa, opiskelua lasagnen valmistus ja kummipojan seuraa :)

Tiistaina 14-17 luennot, sen päälle opiskelua ja muuta tylsää. 

Keskiviikkona sushi-lounas Tokyo55:ssa (suosittelen huomattavasti lämpimämmin tätä, kuin Fuji Villagen lounasta) namnam ja päälle iskän kanssa kahvi-treffit. :) Illalla vielä jotain panikointia Inhollandiin lähetettävien papereiden kanssa ja zumbaa!


Torstaina 8-17 luennot. Sitten Gerissaa ja Stellaa loistoseurana. Sörkän kautta Rastilaan - pakkaushan oli hyvä aloittaa siinä vaiheessa. 2h unien jälkeen olin matkalla kentälle klo 05. ja Roomassa heti kymmenen jälkeen pe-aamuna.
F. oli töissä joten tulin bussilla kentältä keskustaan. Naureskelin amerikkalaisturisteille jotka kyselivät multa kyllä kovasti paikkoja, mutta kukaan ei ymmärtänyt/ikinä ollut kuulutkaan mistään kohteista niiden oikeilla nimillä. Toki suomalaisetkin tuntevat Colosseon Colosseumina, mutta harvemmalla ois varmaan pokkaa jäädä inttämään kumpi on "oikeampi" nimi kun paikan päällä ollaan. Siis huh huuhh. tokihan kaikkien ITALIASSAKIN sijaitsevien monumenttien oikea nimi täytyy olla se englanninkielinen, daah. Siis saattaa pikkasen ihmetyttää kun viitoista ei löydykään  "National Monument of Victor Emmanuel II"
Sain heti mun lempparipizzaa eilen ja koko päivä menikin kyl tooosi äkkiä. Viimeyön nukuin hyvin ja pitkään, ja kuroin univajetta umpeen. Nyt pikasuihku ennenkun Chef F. tulee sen aamuisilta kokkiluennoilta. Tänään illalla Matteon ja Dianan luokse ilmeisesti, huomenna onkin ton dorkkenin viikon ainut vapaapäivä.


Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...