martedì 5 ottobre 2010

Day 05 – Your definition of love

Rakkautta on mun mielestä ihan hirveän vaikea määritellä, kun sitä on niin monenlaista. Yhteistä kaikenlaiselle rakkaudelle on kuitenkin "uhrautuminen", niin järkyltä kuin se kuulostaakin. Välittäminen toisesta niin paljon, että on valmis, ja jopa halukaskin luopumaan asioista sen takia. Joustamaan, tekemään kompromissejä.  Maailmassa on muutakin kuin vain minä, jonkun toisen hyvä tai yhteinen hyvä menisi oman edelle. Toisen arvostaminenkin on osoitus rakkaudesta.


Rakkautta ei minun mielestä voi koskaan olla liikaa. Liiallista mustasukkaisuutta, omistuksen halua ja muuta negatiivista voi toki olla liikaa, mutta rakkautta ei koskaan.  Rakastaminen on mulle aika ehdotonta. Että "tapahtui mitä tapahtui".
 



Rakkaus on paljon myös tahdon asia. Tahtoa jakaa yhteistä elämää ja kokemuksia, vanheta yhdessä.
Haluaisin keksiä tähän jotain tosi fiksua ja syvällistä, mutta nyt ei oikein irtoa.
 Eli quote raamatusta:
"Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres."

4 commenti:

  1. Ihana quote! Ja muutenkin superkiva haaste :)

    RispondiElimina
  2. Tuo quote on niin ihana. Parasta Raamattua :)

    RispondiElimina
  3. Ciao Elisa!

    Kylläpä kirjoitit kauniisti! Ihan tuli tippa silmään sitä lukiessa.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...