martedì 6 ottobre 2009

Pronto.... PRONTO.. NON TI SENTO!!

Vanha puhelin, joka mulla on ollut nyt làhemmàs 4 vuotta, on nyt tullut tiensà pààhàn; kun pààtoiminto eli soittaminen on kàynyt aika nihkeàksi. Nàyttàà siltà ettà uusi on pakko hankkia mahdollissimman pian.

Haluaisin ton mun palikkapuhelimen (vanha nokialainen) jàlkeen jonkun nàtin ja tyttòmàisen puhelimen (=pinkki), "aidot soittoàànet", kamera on kiva plussa muttei vaatimus. (enkà haluaisi maksaa paljonkaan yli 100€ puhelimesta)
Nyt olen rajannut noita vaihtoehtoja niin ettà Motorola RAZR V3i Pink (kuvassa) nàyttàis vetàvàn pisimmàn korren. Tàmà puhelin on mielestàni aivan mielettòmàn suloinen <3
Puhelin on maksanut ilmeisesti pari vuotta sitten, juuri ilmestyttyààn làhemmàs 500€ (!!) mutta nàyttàà siltà ettà nettikaupasta sen saisi nyt satasella. Ilman tota "i":tà eri versio samaisesta puhelimesta maksaisi vielà huomattavasti vàhemmàn, mutta mm. muistikorttipaikka, ja gigallinen kamera puuttuvat (..siis muistikorttipaikan puuttuminen tarkoittaa kàytànnòssà sità ettei puhelimeen mahdu kunnolla musiikkia/kuvia.tms)


Ongelmaksi muodostuu làhinnà tàmà: opinko merkkiuskollisuuteni jàlkeen uuden valmistajan puhelimeen?(lue: osaanko kirjoittaa tekstareita motorolalla kun nokian systeemi tulee selkàrangasta)
Minulla on kyllà ollut samsungin puhelinkin joskus hetkellisesti, ja opin sità kàyttàmààn, mutta motorola on tàysin uusi tuttavuus.
Arvostelut hehkuttavat puhelinta ja kaikki vaikuttaa hyvàltà, mutta haluaisin silti nokiakansalaisten mielipiteità. Onko kenellàkààn kokemuksia tàstà, tai motorolasta yleensà?
Onko mielessà muita puhelimia, jotka sopivat kriteereihin ja joita haluaisitte suositella? (esim. Nokialaisia)
Vaikka tàmà on maailman myydyin simpukkapuhelin, miksi epàilyttàà. Minut on selkeàsti kasvatettu (=aivopesty) siihen ettà Nokia on ylivoimainen matkapuhelinvalmistaja. HYVA SUOMI! :D

mutta kuitenkin..
"PC World put the RAZR at #12 in The 50 Greatest Gadgets of the Past 50 Years"

5 commenti:

  1. Itse uskon pyhästi Samsungin voimaan =)

    Kokemuksia Motorolasta on monen, monen vuoden takaa jolloin kamerat ja musiikki oli puhelimissa ihan tuntematon käsite joten voihan se ihan hyvä olla? Kokeilemalla se selviää ;)

    Ihana puhelin muuten, söpö ja naisellinen!! Itse ottaisin ainakin ulonäön takia =)

    RispondiElimina
  2. Mulla oli kovassa harkinnassa esim Samsungin e900-puhelin, muttakun ei se vaan ole làheskààn niin sòde kun toi motorola ;)

    RispondiElimina
  3. Mulla oli parin vuoden ajan yks ihana Nokian pinkki simpukkapuhelin, oikeat soittoaanet, kamera, muistikorttipaikka ja kaikki... kunnes yhtena paivana naytto meni pimeeks.

    Nyt sain toukokuussa synttarilahjaks Nokian 7210 Supernovan, se on valko-musta-vaaleanpunanen. Aidot soittoaanet, mp3-soitin, muistikortille paikka, kamera... ootko kattellu noita mun kesan ja syksyn kuvia naamakirjassa? Ne kuvat on kaikki otettu tolla kannykalla! Makso muistaakseni satasen. Ei ehka yhta sopo kun tuo Motorola, mut kuitenki suht tyttomainen ja oon ite tykanny :)

    Au pairina ollessani sain perheelta lainaks motorolan simpukkapuhelimen, kyllahan se hiukan opettelua vaati mut ei se mikaan huono ollu. :)

    Siru

    RispondiElimina
  4. Ooh kiva Siru et kommentoit.
    Màhàn siis olin jo tota samaista puhelinta kytànny aiemmin mm. tààltà http://ciacionia.blogspot.com/2009/01/miksi-puhelimeen-tulee-viesteja.html
    Kiva tosiaan kuulla ettà sàkin oot tykànny tosta supernova luurista. Sit ei tarvis opetella mitààn uutta systeemiàkààn. mmmm.
    Pitààpàs harkita! :)

    RispondiElimina
  5. Mulla on Motorola nykyään vain ja ainoastaan, koska valikoimassa ei ollut Nokiaa. Oon niin pettynyt koko puhelimeen ja kaikkeen siihen liittyvään, että voisin heittää sillä pummia!! En enää ikinä halua Motorolaa tän jälkeen, yök yök.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...