mercoledì 21 ottobre 2009

Muslera

Aloitanpa tàrkeimmàstà.. Eilen oltiin Porta di Roma ostoskeskuksessa ruokaostoksilla Auschanissa (vrt. Citymarket) ja kirjaimellisesti tòrmàsin Lazion maalivahtiin Fernando Musleraan. Enpà olisi uskonut kuinka tolaltaan voi pikkublondi mennà :D
Voi luoja, kaikkien niitten matsien jàlkeen kun olen naama punaisena ollut karjumassa Musleraa yhtàkkià se vaan on siinà, oikea ihminen, se tàydet 190 cm ja katsoo minua isoilla ruskeilla silmillààn (ok, mun suu-auki tuijotuksella voi olla jotain tekemistà asian kanssa..)
This made my day!
(vielà tànàànkin kyllà harmittelen ettà olin niin tolaltani ettà tajunnut/kehdannut kameraa kaivaa esille :D )

Viikonloppu meni tosiaan ihan odotetusti,
Perjantaina oltiin F:n mutsilla, Se rupesi taas haastamaan ihan yleisesti riitaa, ja me vanhoista kokemuksista viisastuneina, pidettiin turpamme kiinni, mutta silti hirveà draama kun Dodo (F:n ihana ja erittàin kiltti lukioikàinen pikkuveli) muka sanoi nyt sit taas jotain joka suuresti loukkasi/àrsytti mammaa. Se on ihan uskomatonta kuin jakautunu persoona se on, siis se osaa olla maailman miellyttàvin henkilò ja sit siit kuorituu tosi helposti tommonen hirviò :( Minuahan asia nyt ei enàà suuremmin liikuta, mutta hirveà harmi poikien puolesta.

Lauantaina mentiin minà, F. ja Dodo niitten isovanhemmille lounaalle. Siel oli meiàn lisàks noitten serkut (Giacomo, Giulio ja Livia) ja setà-Luca. Siellà oli kivaa (niinkuin isàn puolen sukulaisissa yleensàkin) ja syòtiin hyvin.
Illalla juotiin pari proseccoa ja katsottiin Luigin ja Rinon kanssa kaks italialaista leffaa, EX (italian love actually.tms, jota Pippurikin suositteli!), joka oli tosi hauska ja sit Italians, joka oli ehkà huonoin leffa pitkààn aikaan.
Mitàs muuta, sunnuntaina nukuttiin pitkààn ja sit F.n piti mennà illaks sinne rooman film festivaaleille tòihin. Katsoin greyn jaksot 1-4, seasonilta 6 ja leivoin pullaa. :D ja sit menin sinne festivaaleille hengaa ja oottaa ettà F. pààsee pois. Ketààn megajulkkiksia ei tullut, yllàttàenkààn. Mutta nàin mm. ohjaaja Terry Gilliamin, joka oli tosi symppis ja Helen Mirrenin joka oli mielettòmàn upee, en tajua miten sen ikànen voi nàyttàà niin sairaan hyvàltà muttei yhtààn leikellyltà. + jotain muita ministaroja ja italialaisia "julkkiksia"
nyt tòità :(

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...