lunedì 19 ottobre 2009

7 tunnustusta-haaste

Sain ihanalta Pippurilta Milanosta (Aika aikaansa kutakin-blogi) tunnustuksen, ja haasteen.
Kiitos tunnustuksesta!!
Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

7 asiaa jota ei ehkà kovinkaan moni tiedà..
1. Pelkààn jonkun vakavan sairauden (syòpà.tms) iskevàn joko minuun tai làheisiini. Menetysten jàlkeen luuloiluni on kasvanut kunnon vainoharhailuksi.
2. Inhoan puhelimessa asioiden hoitamista. Esimerkiksi pizzan tilaaminen tms on jo mielestàni inhottavaa. :D Tàmàn asian inhottavuusaste multiploituu kun asioita pitàisi vielà hoitaa esim.Italiaksi.
3. Kesàllà 2005 autoilin Roomassa useita kertoja, ja tosiaan ilman korttia. Harjoittelua valvonnan alla ;) (Olin siis kàynyt autokoulun tunnit, mutta inssiaika oli sovittu vasta syksyksi.)
4. Haluaisin kovasti osata ottaa hyvià valokuvia (ja omistaa hyvàn kameran.) Ihailen suuresti erààn ystàvàttàreni kuvaustaitoja.
5. Suurin toiveeni on tulla àidiksi ja vaimoksi.. ja siis olla hyvà àiti ja vaimo.
6. Ok, ei ehkà suuri salaisuus mutta: Rakastan ruokaa. Rakastan uusia ja vanhoja reseptejà vaikka todella harvoin kokkaan mitààn ohjeen kanssa, keittokirjoja, ruokaohjelmia, (Gianluca Nosari. LOOOOVE,) ruokablogeja, ravintoloita ja kahviloita, ruoasta puhumista, ruokakaupoissa kàymistà, and the list goes on. Olen vakavasti harkinnut kokiksi opiskelemista, mutta loppuen lopuksi pààtynyt siihen tulokseen ettà haluan kokata vain valitsemilleni ihmisille ;) (=suurperhe)
7. Olen asunut Suomen lisàksi Hollannissa ja Italiassa. Haluan asua vielà vàhintààn 3:ssa eri maassa. Olen aina rakastanut kotimaatani Suomea suuresti, mutta en ole koskaan kuvitellut asuvani siellà koko loppuelàmààni.

Annan tunnustuksen Elinalle Renoon, Ninalle Almereen, Riikalle Brysseliin, Marjukalle Ottawaan, Sirulle Reykjavikiin, Markelle Californiaan ja Sennille Gelaan.

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...