domenica 5 luglio 2009

Kuopiossa

Olen ollut Suomessa nyt vähän reilun viikon. Olen ehtinyt olla Turengissa iskällä ja Tuulalla, ja nähdä Juhaa ja Lauri-pikkaraista. Lisäksi kävin tekemässä viikolla pari Hollannin tenttiä vielä metropolialla, ja siinä samalla ehdin tapaamaan rakasta kummipoikaani. Perjantaina pääsin viimein lähtemään pohjois-Savoa kohti, ja pääsin äitille Kuopioon :)
Ihana on ollut viettää täällä viikonloppua. Pikkuveljetkin on olleet on their best behaviour. Molemmat on jo isoja miehiä, eikä meinaa tottua että pikkaraiset on sen kokoisia ja näköisiä jo.
Kuopiossa tarkoitus viettää vielä ainakin viikko ja siinä ajassa pitäisi saada hoidettua ainakin parit tapaamiset, hammaslääkäri, ajokortin uusiminen (hävitin viime syksynä sen, joten aikakin olisi jo) ja jos aika riittää niin pitäis lisäksi hoitaa gyne ja silmä- sekä ihotautilääkäri. huh huu. Tän lisäksi jos kerkeis nauttia ystävien ja perheen seurasta niin hyvä on.

Herkuttelu loppu tähän, olen hirveässä tankkikunnossa, parissa viikossa turvonnut ku pullataikina kun ensin olin 2 viikkoa kipeenä ja kotona makaamassa ja sitten jo Suomessa syömässä kaikkea hyvää. Nyt maanantaista perjantaihin Nutrilett-keittoja, että sais tän pahimman läskeilyputken katkaistua ja sitten jatkuu normaalilla, terveellisellä ruokavaliolla.
Meinasin lisäksi olla kokonaan juomatta vähintään Italiaan lähtöön, eli 23. pv asti. Pitkästä ajastahan ei tietenkään ole kyse mutta muuttaa alkuperäisiä suunnitelmia jonkun verran :D Parit illanistujaiset ja meripäivät esimerkiksi, menee tietysti varmaan myös kivennäisvesi-linjalla.

2 commenti:

  1. mitä muuta kuuluu? olen ollut edellisen blogisi tilaaja kun kirjoitat niin hyvin ja kiinnostavasti.
    Mitä teille kuuluu miehen kanssa? Anteeksi en nyt muista hänen nimeään, olikohan hän F.?
    Olisi kiva kuulla asutteko sitten elokuusta asti yhdessä miehen kanssa vai millä tavoin olette kaukosuhteessa sitten?

    Kaikkea hyvää elämääsi ja mukavaa kesää! Kirjoittele taas kuulumisia, merkkasin tämän blogilistalta suosikiksi.
    -Katie

    RispondiElimina
  2. Hei Katie,
    kiva kuulla että olet jaksanut seurata, vaikka teksti aika pahasti rönsyileekin kun lähinnä itselle on koittanut laittaa asioita ylös :D
    Mies sekä parisuhde voivat oikein hyvin, kiitos kysymästä :) Filippo lyhenee yleensä tekstissä vaan F:ksi.
    Saan ilmeisesti ensi vuoden harjoittelupaikan kautta asunnon Roomasta, ja F. pääsee sinne muuttamaan mun kanssa, thank god. Täysin opintotuettomana ei sen italian part-time palkoilla olis mitään muuta kämppää voinut Roomasta saadakkaan, vaan nytkin asuu mamman omistamassa kämpässä veljensä kanssa. Lisäselvittelen tota harjoitteluhommaa kun saan jotkut sopimukset sieltä etten liian aikaisin lähde asiasta selostamaan :)
    Tosi kiva että kommentoit, mulla kun ei ole aavistustakaan että lukeekohan näitä kukaan ikinä. Aurinkoista kesää!!
    -e

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...