lunedì 6 luglio 2009

Heinäkuun ensimmäinen maanantai

Sain heti aamulla päivystysajan hammaslääkäriin. Klo 11 olin jo tänään pahimmassa painajaisessani, hammaslääkärin tuolissa. Yläoikeelta löytyikin paikattavaa ja alhaalta kulumaa. Enkä kuollut vaikka meinasin. Nyt on sitten puudutettu, porattu, paikattu ja hiottu. Toivottavasti ei hetkeen tarvi mennä, olihan tässäkin yli neljän vuoden tauko. Toisella puolella saattais kyllä olla reiän alku mut nyt koitan sitä hoivailla silleen että ei tarvis mennä rääkättäväks.

Hammaslääkäristä kipittelin ihmeen reippaasti poliisilaitokselle viemään ajokortin kakkoskappaleen hakemusta (hukkasin viime vuonna sen, joten johan tääkin nyt oli hoidettava)
Siellä sitten jonotin yli tunnin!!! Porukka vissiin lähdössä reissuun tän surkean ilman takia. Oletan ainakin että suurin osa odotteli passeja siellä. Mut onpahan sekin homma nyt hoidettu.

Eli kaikinpuolin toimelias päivä, mutta todellakin maanantailta tuntuu. Hyvin on myös alkanut ensimmäinen Nutrilett-päivä eikä oo tehny tiukkaakaan.. mut voi olla että rupee nopeesti tökkimään.

F:n kanssa saatiin aikatauluja sovittua ja lentoja varattua. 23.pv lentelen Italiaan ja pääsen ihanalle Ponzan saarelle makailemaan. Sitten 6. elokuuta illalla lennellään molemmat Suomeen vielä pariksi viikoksi ennenkuin mulla se duuni olis alkamassa 1. syyskuuta Roomassa.
Ihanaa ihanaa! Kun nyt vielä saisin ton Hollannin koulun parit kokeet läpi niin kaikki olisi täydellistä, ei millään haluaisi jättää kursseja roikkumaan.

2 commenti:

  1. Hei huippua, uusi blogi! Ja onnekas kun sulla on vielä lomaakin ennen töiden alkua :) Terveisiä koti-Kuopioon...

    RispondiElimina
  2. khih, lomailu ois kivempaa jos ois yhtään rahaa. tilanne on semmonen että viimestään elokuun alussa ois kiva jos olla jossain töissä kun nyt jo on ihan varaton :S blääh.

    mut onneksi Kuopio on aina Kuopio.

    Ihanaa jos pääset tulemaan Brysselistä Roomaan!!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...