domenica 12 luglio 2009

Kanaa ja Grande Franco

La-aamuna loppui nutrilett-kuuri. Ne oksetus metsämarja-smoothiet sai muuten syötyä paljon paremmin puurona, believe it or not. Paino ei kyl pudonnu yhtään... eikä höyrytettyjen kasvisten siihen nyt ois pitäny vaikuttaa. Mut keventely jatkuu.

Eilen tein painonvartijoiden Nizzan salaattia, joka maistui takapihalla nauttittuna aivan taivaalliselta. Ystävättäreni oli täällä eilen yötä, ihana oli pitkästä aikaa nähdä ja päästä jauhamaan kaikenlaista turhaa jonkun kanssa kenelle ei paljon tarvi taustoja selitellä kun on pitkä historia takana. Nyt olen tekemässä sunnuntai-lounaaksi kanaa (jota olen odottanut koko viikon), odottelen sitä uunista... Ihana tuoksu tulee nyt jo. namnam.

Koko viikonlopun olen fiilistelly Franco Battiatoa, kun muistin sen taas kun F. oli ostanut veljelleen syntymäpäivälahjaksi Battiaton keikalle liput, ja pojat kävi perjantai-iltana siellä. En olis kyllä arvannut että Battiato on elossakaan enää *blush* mutta ihania biisejä tosiaan.

Franco Battiato - Voglio vederti danzare

2 commenti:

  1. Pitaisko noilla Nutrileteilla viikossa pudota paino??? Normaalipudotushan nyt on muutoinkin vain 0,5kg per viikko. Sen lisaksi, etta noi tommoset mossot alkaa jossain vaiheessa oksettaa aika lahjakkaasti (en tosin Nutrilettia ole kokeillut) niin ma olen muutenkin niiden suhteen tosi skeptinen. Terveellisen perusruuan puolesta Ry ;) Mutta en siis kritisoi mitenkaan tuota sun kuviota kun sanoithan vain kokeilevasi hetken tuota Nutrilettia, etta saat kevennyksen alkuun. Jain vain tassa miettimaan aaneen tuota etta mita ne siita Nutriletista oikein lupaa :)

    RispondiElimina
  2. :D haha en usko että ne oikein mitään lupaa. Lähinnä halusin äitin kans vetää noita keittoja 5 pv että sais mässäilyputken katkastua. Toivoin vaan heti jotain ihme tiputusta vaikkei se fiksua oliskaan. tää vaan on niin nopeesti ratkennu käsistä. Mut joo, oon tosi paljon ulkoillu nyt ja syöny terveellisesti. Näillä jatketaan. Suomessa olo aikana on ainakin kaikki mässäily ja alkoholi pois. Mut en voi itselleni luvata ettenkö Italiassa nauttis vähän viiniä ;)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...