venerdì 17 luglio 2009

Asunnon metsästys

Kuulostaa niin nihkeeltä se sen yliopiston kämppäjärkkäily että päätin ruveta selvittelemään kuinka vaikeeta se kämpän löytäminen omatoimisesti nyt sit oliskaan.
Aiemmasta kokemuksesta viisastuneena jätin rakkaan Flaminion/Pariolin sekä oman asunnon saamisen haaveisiin, ja rupesin selvittelemään mahdollisuuksia huoneeseen jaetussa asunnossa tai jopa monolocaleen/studioon. Kävin tällä viikolla läpi lukemattomia, toinen toistaan mahdottomampia asuntoilmoituksia. Roomassa pyydetään helposti jaetusta huoneesta 350€. En missään nimessä aio maksaa semmoista summaa jos joutuisin jakamaan huoneen jonkun tuntemattoman kanssa (tai no äkkiäkös siinä tutuiksi tullaan.... )
Laitoin kuitenkin oman ilmoituksen, jossa lyhyesti selostin tilannetta (expateille englanniksi ja mm. easystanza.it-sivustolle italiaksi) ja laitoin esim että haluan oman huoneen tai studion ja olen valmis maksamaan max. 500€.
Olen saanut viimeisen vuorokauden aikana lukemattomia sähköposteja, osa potentiaalisia ja osa täysin mahdottomia (ei, en halua jakaa asuntoa yli 40-vuotiaan miehen kanssa joka koittaa laittaa mulle joka suunnalta viestiä ja on jo löytänyt minut myös fb:sta) Jo nyt kuitenkin vaikuttaa siltä että olen valintani tehnyt. Olen vielä ensi viikolla, kun nyt paikalle pääsen, menossa tapaamaan yhtä kivan oloista hollantilaistyttöä joka etsii kahta kämppistä ja sitten sitä tän hetkistä ykkösvaihtoehtoa. Oma studio. Pieni ja aika ruma. Mutta oma ulkoovi, oma kylpyhuone, oma keittonurkkaus. Kalusteita ja Internet. Hyvä sijainti ja sisältää myös pyörän :D hinta 500€, eli paljon mutta Rooman hinnoissa löytö. Yksityisyys priceless.

Tältä näyttäisi mahdollinen kotikatuni ensi vuodelle...



Visualizzazione ingrandita della mappa


BTW..
Eilen tuli 5 vuotta täyteen siitä kun ensimmäisen kerran matkustin Roomaan ja tapasin ton isonenän. Äkkiä menee aika. <3

1 commento:

  1. Päätin sitten tyttöhaastaa sut.

    Toivottavasti kämppä löytyy, mä jotenkin sympatiseeraan sua...

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...