lunedì 15 febbraio 2010

Viikonloppu ja Villa Balestra

Lumisen perjantai-aamun jàlkeen on viikonloppu ollutkin tàysin lumeton, sateeton ja myòs varsin aurinkoinen  :)

Lauantaina menimme aurinkoisen iltapàivàn kunniaksi Villa Balestraan, kauniiseen puistoon pohjois-Roomassa, Pariolin alueella.  Puisto on joulukuussa uudelleenavattu, yli vuoden kestàneen restauroinnin jàlkeen.


Puiston pààdyssà on kahvila/baari ja runsaasti ulkopòytià, ja koripallokenttà. Tàmà pààty onkin tehokkaasti lapsiperheiden valtaama. Puiston keskiosa, ja sen penkit taas nuorison ja koirankuljettajien.ym suosiossa.  Joka tapauksessa, lauantai oli loistopàivà palata meille tuttuakin tutumpaan puistoon, pitkàn tauon jàlkeen.  "Villa Ba" kun on hyvin suosittu kohde lukio- ja yliopisto-ikàisten nuorten tapaamispaikka, ja aurinkoisena pàivànà tapasimmekin runsaasti tuttuja. Ilmeisesti moni muukin oli pààttànyt tulla verestàmààn muistoja :D

Hauska sattuma oli myòs bongata suomea puhuva seurue :)

Sunnuntaina makailtiin kotona katsomassa terminator 3:sta ja jalkapallomatseja (thank god, voitettiin viimein) Nyt jos viimein pààsisin tàstà flunssasta kokonaan eroon niin olisi kivaa.
Tòissà ois suht rankka viikko, jossain vaiheessa koitan ottaa aamupàivàllà sen verran aikaa ettà pààsisin etsimààn ja postittelemaan arvontahommat Sirulle ja Sirpalle (postihan on tosiaan auki 8:30-14) mutta saattaa mennà ensi viikkoon. Sirun osoitehan on kuitenkin vaihtumassa niin sen puolesta ei olis hirveà kiire :)

Mutta jee, odottelen jo kovasti (yllàttàen) taas ensi viikonloppua. Ollaan varmaan menossa Fregeneen taas, tàllà kertaa Marcon ja Livian kanssa juhlimaan mun synttàreità, JEE, ja sunnuntaina tulevatkin jo kovasti odotetut vieraat, àitini pikkusisko T. ihanan kummipoikaseni kanssa.

Hyvàà viikonalkua kaikille!! :)

1 commento:

  1. Ei oo kiiretta tosiaan, koita paasta eka flunssasta eroon ja sitten vasta reippailla :) joidenkin paikkojen aukioloajat on taallakin hanurista, mut sais posti kylla olla pidempaan auki ku kahteen!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...