giovedì 25 febbraio 2010

Kevàttà ilmassa

VIIMEIN! Blogger on tosiaan jostain syystà ollut jumissa mulla pitkin viikkoa, enkà ole saanut mitààn pàivitettyà.

Syntymàpàivà-viikonloppu oli todella ihana ja kaikinpuolin siis onnistunut. Perjantai-iltana suuntasimme Fregenen rantakàmpàlle kaveriporukalla juhlimaan synttàreitàni.
Meillà oli todella hauskaa, ja aiheesta olisi videokuvaakin, mutta asianomaiset henkilòt saattaisivat pistàà pahakseen jos laitan sen nàytille. :)
Sen jàlkeen kun tàrisevà seurueemme oli kàynyt làhialueen baarissa kahvilla lauantai-aamuna, muut làhtivàt ja kàvin F.n kanssa tàydentàmàssà ruokavarastot Parco Leonardossa. (*Fiumicinon lentokentàn, ja Fregenen làheisyydessà sijaitseva valtava ostoskeskus, jonka Auchan ruokakauppa on suosiossamme)

Filippo teki ihanaa ruokaa koko pàivàn ja minua hemmoteltiin muutenkin, mm. tyttòjen roskaleffoilla (The Ugly Truth, ja Couples Retreat, molemmat olivat ihan katsottavia, ensinmainittu huomattavasti sympaattisempi)

Sain liput toivomaani konserttiin toukokuulle (Kahden italialaisen cantautoren yhteiskeikka, eli siis legendaariset Francesco De Gregori & Lucio Dalla) sekà SOAD:n laulajan Serj Tankianin konserttiin Milanoon heinàkuun alkuun. Aivan ihanaa. Vielàkun jostain saataisiin metsàstettyà  Max Gazzèn keikalle liput, niin olisi tàydellistà :)

Sunnuntaina kauanodotetut Suomenvieraat saapuivat mukanaan villasukkia, missà x-karkkeja ja ruisleipàà :)
Superkiireinen viikko on kulunut àkkià, en ole tòitten lisàksi ehtinyt muuta kuin heilua kaupungilla (làhinnà syòmàssà) vieraiden kanssa. Huh. Vaikka on ollutkin ihanaa, on myòs herkkua palata viikonlopuksi rantakàmpille ja hiukka hengàhtàà. puuuf.


P.S. Arpajaispaketteihin on tehty hankintoja, ne làhtevàt matkaan mahdollisimmat pian, no worries. ;) 

P.P.S. Huomasinpa ettà Lazion-alueen suomalaisille on viimeinkin oma fooruminsa. 
 http://naapurissa-vicino.webs.com/

2 commenti:

  1. Ciao e auguri näin jälkikäteen syntymäpäivän johdosta! Asuin itse Roomassa vuosina 1997-2005 (San Giovanni, Prati sekä rakas rakas Garbatella), jolloin muutimme mieheni kanssa Rooman pohjoispuolelle pieneen kylään ja sieltä viime vuodenlopulla tänne Torinon liepeille. Vaikka piemontelaisten tehokkuus ja palvelut ovatkin suomalaisella tasolla, on minulla ikävä rakkaaseen Roomaan. Ihana siis lukea roomalaisia kuulumisia ja katsella valokuvia. Aloitin muuten itse kavereiden pyynnöstä jonkinmoisen ruokablogin http://italianihmemaa.blogspot.com/, jonne lisäilen ennen kaikkea italialaisia ruokareseptejä ja kerron kuulumisia ihan muuten vain.
    Ci sentimo :D Tv. Veera

    RispondiElimina
  2. Ciaoo,
    Kiva ettà laitoit viestià, ja pààsen heti seuraamaan sun blogia!

    Garbatella on tosiaan ihana! Etsittiin sieltà kàmppàà, mutta lòydettiin sitten tàà luukku San Giovannista :)

    E

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...