lunedì 25 gennaio 2010

Peruspàivitystà

Viikko on taas vieràhtàny tosi nopsaan eikà ole ollu sen kummempia juttuja.
Viime sunnuntaina oltiin tosiaan Gregin synttàreillà myòhààn, ja siità maanantaina tòihin làhtò oli hieman nihkeetà. Tòitten lisàksi viime viikolla ei sitten paljon muuta ollutkaan. Pomo oli loppuviikon pois joten tòità oli vielà ihan tòrkeàn paljon normaalia enempi.
Kun F. on ollu vielà kokkailemassa niin olen làhinnà siivoillut kotona ja katsonut Brothers and Sistersià. Ihanaa kun F. palaa sieltà koulusta aina ihan mielettòmàn vahvasti niiltà sapuskoilta haisten. Koko ukko haisee joltain lihaliemeltà.tms koko loppuillan, ja se on ollu vielà ihan kivaakin mutta voi luoja kun perjantaina oli aiheena ollut "I fritti" (=friteeratut)

Lauantaista sunnuntaihin oltiin Fregenen rantakàmpillà, ja oli ihanaa kyllà. Katsottiin paljon kivoja leffoja (mm. The Visitor, joka oli tosi symppis ja Angels&Demons, joka oli aika huttua mutta esittelee Rooman nàhtàvyyksià ihan kiitettàvàsti.) ja syòtiin herkkujuustoja ja tuoreita marjoja. Viikonloppu meni jàlleen kerran ihan turhan nopeasti.

Vakio-ongelmaksi onkin muodostunut jo tàmà:
Dormo poco e ho sonno. Dormo molto e ho sonno. Che cazzo devo fare?

Tànààn illalla leffaan katsomaan Avatarin 3D-versiota :)
Haluaisin myòs katsomaan Verdonen uusimman: Io, loro e Lara.


Mutta ehkà tosiaan maltan sen verran odotella ettà leffa ilmestyy DVD:llà...

Perjantaina kuitenkin tulee ensi-iltaan Baciami ancora, jonka haluan ehdottomasti katsomaan samantien. Pitàà vaan suostutella joku mun kanssa sità katsomaan (F. ei todellakaan ole suostumassa mukaan)
Leffa on jatko-osa supersuositulle "L'ultimo Bacio"-leffalle.

2 commenti:

  1. Mäkin haluan nähdä Baciami Ancoran. Harmi kun oon täällä Suomessa niin ei voida mennä yhdessä ;) Se L'ultimo bacio oli kyllä jo vähän liikaa mun elämästä. Mielenkiinnolla odotan, onko jatko-osa samaa tasoa!

    RispondiElimina
  2. Oi harmi homma tosiaan ettà oot Suomessa! Laita viestià jos harkitset Rooman reissua ;)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...