giovedì 24 dicembre 2009

Maanantai 21. joulukuuta Roomalaisessa ostoskeskuksessa

3 commenti:

  1. Moi!
    Olen tulossa ystäväni kanssa Roomaan uuden vuoden viettoon. Mikä olisi paras tapa juhlia uutta vuotta Roomassa? Olen kuullut että, roomalaiset kerääntyisivät ulos ampumaan ilotulitteita yms.? Ja toinen kysymys liittyy alennusmyynteihin. Ajattelimme käyttää yhden päivän Porta di Romassa, sillä sinnehän pääsee suht helposti ja sieltä pitäisi löytyä edullisempia vaatekauppoja kuten Bershka, Stradivarius jne. Jostain luin, että siellä olisivat alet jo alkaneet... Osaatko yhtään sanoa Via del Corson kaupoista?

    RispondiElimina
  2. Mmmhh. En osaa oikein sanoa kun silloin kun ollaan Italiassa oltu uutenavuonna ollaan oltu làhinnà muualla kuin Roomassa.
    Monena vuonna on jàrjestetty "Amore"-uudenvuodenbileet Fiera di Romassa, mutta sitàkààn ei vissiin tànà vuonna ole :(
    http://www.capodannodiroma.it/ tàllà sivustolla on kaikki uudenvuoden vietosta Roomassa. Mutta Piazza del Popololle varmasti kertyy porukkaa, joten suosittelisin sità.

    Joo, Porta di Roma on ihan kiva, paljon kauppoja ja Ikea ja muuta, kaikki samassa. Iso ruokakauppa Auchan, joka on suhteessa tosi halpa ja sieltà saa italian viinit ja herkut jos haluaa tuliaisikskin. En vaan ole koskaan mennyt sinne julkisilla, vaan omalla autolla, mutta italialainen vahvistaa ettà sinne on bussiyhteydet kyllà.

    RispondiElimina
  3. ja tosiaan Via del Corsolta lòytyy Benettonit ja H&M:t ja muut, ja sitten siità espanjalaisille portaille pàin on se Rooman designer kauppojen katu. Mutta joo, paikallisten mielestà Via del Corso on turistien shoppailupaikka, mut mun mielestà sieltà ja Via Cola di Rienzolta voi vàlillà tehdà jotain lòytòjàkin. http://www.romaexplorer.it/roma/shopping/marketing/cola_di_rienzo.htm

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...