venerdì 4 dicembre 2009

Pitkä viikonloppu

Ihana äiti oli lähettäny mulle missä x-pussin ja fazerin salmiakki-mixin!!! JEEEEEE
ja suomalaisia laatulehtiä kuten Annan, ja iltasanomat ja iltalehden. ;) Seiskaan en sentäs sortunu pyytämään. (ou nouuuu miksi en!? Hollannissa luettiin tuntikausia valkoviinipullon kanssa seiskaa, jonka Lauran ihana äiti oli lähettänyt)
Viihteily olisi täydellinen jos jostain kautta saisin luettavakseni Savon sanomien "kuuma linja"-palstaa ;D
Haha, olen joka tapauksessa erittäin tyytyväinen, koska tämä paransi huomattavasti muuten ankeaa päivää. Olin vääntänyt ylitöitä, että pääsisin perjantaina lähtemään ajoissa kotiin mutta julkistenkulkuvälineiden yleislakko varmisti sen että olen kotona 2 tuntia suunniteltua myöhemmin, sateessa kävelyn jälkeen.

Muistin vasta eilen että 8. päivä on pyhäpäivä (Immaculate Conception) ja toimisto on kiinni sekä maanantain että tiistain!! JEE!!
Nyt siis pitkää viikonloppua viettämään, ja nauttimaan salmiakeista, suomalaisista lehdistä, itsenäisyyspäivästä (ja suomi-dinneristä, jonka lupasin valmistaa) linnanjuhlista tv-kaistalta,  Enrico Brignanon uutuuskirjasta: "Sono romano ma non è colpa mia"     ja loistavasta seurasta. Lisää päivityksiä luvassa jos löllöilyltäni jaksan.

Kiitos äiti!!

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...