venerdì 11 dicembre 2009

Joulupuu on koristeltu..

Meillàkin on kuusi..

ehheh siis tosiaan tàmà kaunokainen joulupuu on làhi-kiinalaispuotimme 2,5€ muovinen pòytàkuusiviritys. Mutta kyllà se on kiva.. ja nàtti.

Italiassahan tosiaan on tapana koristella kuusi jo varhain, 8. joulukuuta..eli nythàn on koko kaupunki jo tàyttynyt kuusista ja muutenkin jouluvalot ja koristeet on nyt otettu kunnolla esille.
JEE, ihana joulutunnelma!! :)
  (Paitsi itseasiassa tànààn on jo menny hermo, kun Roomassa on meneillààn CGIL-ammattiliiton yleislakko, liikenne on suljettu ympàri keskustaa lukuisten mielenosoitusten ja muun takia. ARGH! )

Nyt alkaisi jo pientà joulustressià pukata. Joululahjoja ei ole hankittu, ja kuitenkin on paljon làheisià kenelle haluaisin pakettia antaa. Kysymyksessà ei tietenkààn ole pelkkà valinnan vaikeus, vaan ihan kiinni siità ettei ole rahaa. Kuitenkin pakollisia ovat pikkuveljet (ainakin nuorin) ja ekaluokkalainen kummipoikani.
Ainut, joka ei mitààn paketteja halua (àiti) on ainut kenelle minulla on lahjaidea. Sekin menee kyllà syntymàpàivàlahjaksi, kun mamilla on tapaninpàivànà synttàrit.

Huomenna pààsen hetkeksi sinne Brysseliin piipahtamaan ja tapaamaan ihania tyttòjà. Ehkà sieltà tarttuu sitten suklaata tai muuta mukaan.

Yllàttàen eniten minua ahdistaa F.n paketti. Haluaisin lòytàà jotakin ihan erityistà, olisin siità jopa valmis jotain maksamaan.. mutta mità ostaa miehelle? Auttakaa joku. àh

1 commento:

  1. Eheh...mulla on tààllà sama ongelma kun sulla...mità ostaa miehelle....jotain hyòdyllistà, mutta silti yllàttàvàà. Sellaista jota ei ehkà itse ostaisi ja romanttistakin....siinà on kriteerià kerrakseen....taitaa tulla enemmàn kuin yksi lahja, kun tuskin yhteen lahjaan saa kaikkia kriteereità mahtumaan.
    Vai siellà on mielenosoitus. Meillà on vanhin poika kotona, kun kouluista on lakko 2 pàivàà. Se ei kyllà stressaa vaan on ihan kivakin niin saatiin pidempi viikonloppu :D

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...