giovedì 10 settembre 2009

What's the story morning glory?

Well..
Need a little time to wake up



Aamu Ihanuudet:


  • Valoisaa on jo kun pitàà heràtà, voi tuntea itsensà pirteàksi ja elinvoimaiseksi (ok, parin kahvin jàlkeen) Kyllà Roomaankin kylmà tulee, eikà se aurinko aina paista tààllàkààn, mutta kyllà on erilainen aamulàhtò kuin joskus pikkukoululaisena kun Kuopiossa joutui làhtemààn lumisateessa tarpomaan sàkkipimeààn aamuun.

  • Ihana kahvi <3 (Omat mutteripannuviritykset, ehkà matkallakin yksi ja viimeistààn heti kun pààsen tòihin niin cappucinoa koneesta)

  • 20 metrià kotiovesta leipomo, joka auki tietysti jo varhain ja siità làhtee eurolla mukaan pizzetta rossa. I'm lovin it.
Aamuàllòtykset:

  • Ruuhkabussi. Bussilla tòihin meneminen on toki ihan kivaa, joskus, ja parhaimillaan olen vartissa ehtinyt tòihin. MUTTA useimpina aamuina bussi on aivan tàynnà, jos nihkeàsti mahdut just seisomaan niin kiinni ei mistààn saa ainakaan pidettyà. Huono ilma. ja matka kestàà làhemmàs 50 minuuttia. Lovely.

  • ...liittyen edelliseen. Satunnaiset kuvotukset jotka tietysti bongaavat minut heti sieltà ruuhkabussistakin, poikkeuksetta ulkomaalaisia (=ei italialaisia) jotka tunkevat làhelle, yleensà haisevat pahalle, koittavat ruveta siinà tilanteessa pokaamaan. ettà "Ciao Bella"-sullekin. Kyllàpà on kiva nàyttàà turistilta.
Buongiorno a tutti.. eli Huomenta kaikille!

6 commenti:

  1. Ihana kahvi, minäkin haluan tuollaisen...
    <3
    seLA

    RispondiElimina
  2. Hehe, aamuällötykset kuulostavat hyvin tutuilta! :D

    Haluaisin niin tulla käymään siellä kauniissa Roomassa! Angels and demons elokuva sai tunteen pahemmaksi, siellä riitäisi nähtävää ja tehtävää! :)

    Olen myös kuullut, että roomalaiset ovat ihan erimaata kuin milanolaiset! Moni italian opettajani on sanonut, että asuisi paljon mielummin Roomassa, sillä siellä ilmapiiri on leppoisampi.

    Millaisia Rooman asukkaat sinun mielestäsi ovat? Ovatko ihmiset avuliaita? Mistä asioista pidät kaupungissa ja mistä et? Olisi mielenkiintoista kuulla!

    RispondiElimina
  3. Koettelin muista postituksista ymmärtää mitä töitä teet siellä, mutta huonolla saavutuksella.. saako sellaista udella?

    RispondiElimina
  4. seLA, haha noi on aika hassuja. Saat heti kun tulet Roomaan, koska tuut??? Milloin sulla on se syysloma?

    Pippuri, En osaisi kuvitella asuvani missààn muualla Italiassa kuin tààllà. Tàà on sen verran kiinnostava aihe ettà varmaan teen postauksen ihan pelkàstààn tàstàkin.

    Iris, saa toki udella :D
    http://elisafragola.blogspot.com/2009/07/mita-teen-ensi-vuoden-roomassa.html

    RispondiElimina
  5. Etkò edes Toscanassa asuisi? :) Tààllà ollaan viihtymàssà jo toista vuotta.

    RispondiElimina
  6. Mikko,
    Italiassa on iiiiihania paikkoja mutta en usko ettà halusin Roomasta siirtyà minnekkààn. En edes Toscanan auringon alle ;)
    Tààltà on hyvàt lentoyhteydet, omat kaverit + F.n kaverit ja tietysti sen perhe, laajalti (tai ainakin laajemmin) opiskelu/tyòmahdollisuuksia. ..ja sitten tietysti se ettà Io <3 Roma

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...