mercoledì 16 settembre 2009

Duunipàivà

En jaksa kuunnella kenenkààn pàlàtystà tàllà hetkellà, joten blogipàivitys on tàydellinen kahvitaukoviihdyke.

Mattea ja Graziella (molemmat 30-something, naimisissa, 1,7lasta) làhtivàt Madriin loppuviikoksi (The European Association for International Education-miitti) joten tààllà on aika hiljaista. Paljon muutakin porukkaa on mutta omissa toimistoissaan.
Daniela, ihana albanialainen tyttò (joka kyllàkin opiskellut tààllà jo 7 vuotta), on mulla vielà tàllà viikolla seurana ennenkuin hànen tyòaikansa loppuu. Dani on "borsista" eli saa tukia, ja tekee niitten eteen tààllà parisataa tyòtuntia.. (mikàhàn se ois, scholarship holder?)

Ne pari miestà ketà meillà on tààllà tòissà, on tosi hyvin pukeutuneita (siis AINA merkkikauluspaitaa/ solmiot/ puvuntakit.ym) kun taas naiset pukeutuu tosi paljon rennommin eikà tààllà selkeestikààn ole mitààn pukukoodia. Saman olen huomannut nyt jostain syystà muuallakin, siis lounaspaikoissa ym. Kai se on sit vaan miehelle ehkà helpompikin laittaa sit vaan aina se puku, jos haluu yhtààn siistimmin pukeutuu ja sit naisille on ilmeisesti paljon laajempi valikoima.
Pàivàn inhoke:
Ehkà enempikin olisin hàtkàhtànyt tàtà meininkià jos en niin paljon olisi kuullut etukàteen, mutta tosiaan yksi nàistà pukumiehistà on tosiaan niin tàrkeilevà pelle ettei mitààn rajaa. Tàmà "Stefano", on làhemmàs 50-vuotias napolilainen mies (anteeksi,Casertasta ja siis vàittàà olevansa 37-vuotias) Luulee olevansa luojan lahja naisille, ja on tottunut saamaan sinisten silmiensà takia varmaan laajemminkin suosiota italialaisten naisten keskuudessa. Hàn nauttii suuresti ettà on duunissaan naisten ympàròimànà, ja ettà voi tàrkeillà ympàri puku pààllà (ei minkàànlaista urakehityskiinnostusta, riittàà ettà voi pistàà burberryt pààlle tòihin) Hàn kày useita kertoja pàivàssà pyòrimàssà tàssà pàlàttàmàssà kaikkea todella turhaa, koittaa jatkuvasti pokata tyòkavereitaan (Danille jatkuva vihjailu ja on kutsunut mm.yòpymààn venelleen) Siis leikkimielinen flirtti sikseen, tàà on todella jotain ihan muuta. (ja aivan saletisti naimisissa)
Lui mi sta proprio antipatico!!!

2 commenti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...