domenica 6 settembre 2009

Ensimmäinen viikko takana.


Ensimmäinen työviikko oli äkkiä ohi, muttei niin äkkiä etteikö perjantaita olisi jo vähän ehtinyt odottaa. Viikonloppuun mennessä tukehduttavin kuumuuskin oli melkein kaikonnut, thank God for that. Tuskaisesti hikisesenä nukutun yön jälkeen töihin lähtö ei ole ihan se ykkösjuttu.

Perjantaina lähdin heti töitten jälkeen kipittelemään piazza Flaminiota kohti, vaikka F. oli monta kertaa sanonut että hän tulee minua töistä hakemaan kun soitan. Omatoiminen kun olen (...) ajattelin sitten kuitenkin lähteä kävellen keskustan halki, ja ottaa Flaminiolta tramin. Sitten puolessa välissä muistin kuitenkin että ohhoijaa, tramlinja on korjaustöiden takia poikki joten en pääse sieltä minnekään. F. sitten kuitenkin tuli minua hakemaan, käytiin kaupassa ja poksautettiin prosecco auki, voisiko paremmin viikonloppu alkaa, tuskinpa.
Oltiin siis mammalla viikonloppu, syötiin hyvin ja nukuin la-su välisenä yönäkin lähemmäs 12h.
La-päivällä käytiin isolla lounaalla papon ja Danielan kanssa. Syötiin mm. salaatteja, papuja, tonnikalaa, pizzaa, juustoja.
Lauantai-iltana (tylsähkön Georgia - Italia jalkapallopelin jälkeen- joka päättyi kuitenkin Italian voittoon kun Georgia teki kaksi omaa maalia... ) katsoimme The Hangover-leffan (Una notte da leoni / Kauhea kankkunen) jota suosittelen lämpimästi. Etukäteen ei ollut suuria odotuksia ja trailerin perusteella olisi voinut hyvin jäädä katsomattakin mutta kyllä nauratti. Sympaattinen leffa.

Nyt nukkumaan että aamulla jaksaa töissä.

2 commenti:

  1. Mistä tuo kuva on?

    Terkuin,
    Utelias blogin seuraaja

    RispondiElimina
  2. Oltiin ihmettelemàssà tàtà ihan meiàn làhellà olevaa kirkkoa, http://fi.wikipedia.org/wiki/San_Giovanni_in_Laterano En muista olinko koskaan kàyny ennen tuolla sisàllà, mut siis hienohan sen on.

    Ja sitten toi on sen kirkon ns. pihalla otettu kuva mut siis toiseen suuntaan kyllàkin tietysti.. ja tuolla alhaalla nàkyy noi peltikatot.tms, ei se ei ole slummi :P vaan Mercato di Via Sannio (jàttikirppari/halpismarketti)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...