venerdì 29 giugno 2012

Kiitokset Pietarille ja Paavalille





Tänään juhlitaan Rooman suojelupyhimyksiä, Pietaria ja Paavalia  (S. Pietro e Paolo)  joten meille se tarkoittaa pitkää viikonloppua ja perjantain aloittamista amerikkalaisilla pannukakuilla.  Tänään juhlitaan myös pikkuveli Edoardon syntymäpäiviä. 





Tänään on taas kuuma ja lämpöä on luvassa jatkossakin. Nautin tästä suuresti silloin kun voin vapaasti valita tekemiseni. Pikkasen olen jopa saanut pisamia. Meidän chilitkin ovat partsilla vaihtaneet väriä ja alkavat olla jo aika lähellä lopullista kirkkaanpunaista.  Nää hauskat chilithän kasvoivat vasta toukokuussa; ensin reipasta vauhtia vihreiksi ja sitten muuttuivat vielä ihan mustiksikin ennen viimeisintä punakuosia. 

Chilit kesäkuun puolivälissä... 

Chilit kesäkuun lopussa 


Meillä on parveketuotteiden kasvun seuraamisen lisäksi nautittu mm. siitä, että voi nostaa jalat ylös ja korkata kylmän juoman kun häälahjaksi saatu, ja Robbieksi nimetty, iRobot pyörii ympäri siivoilemassa meillä. Heh, viihdettä kotiisi. 


Töissä on vieläkin aika runsaasti hommaa, toivottavasti heinäkuussa vähän rauhottuu. 
Alle kuukausi kuitenkin lomaan ja meidän Etelä-Italian touriin.  











1 commento:

  1. voi läähkis toi eka kuva :P ens kerralla,kun tuun kyläileen,niin mua ei yhtään harmittaisi maistaa tuommoisia pannareita ;) näyttää ihan muumimamman pannukakuilta<3

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...