giovedì 21 giugno 2012

Summer Feeling

Ensimmàiset kaksi viikkoa rouvailua tulevat huomenna tàyteen. Ei ole mikààn varsinaisesti muuttunut, mutta aika kivaahan tàà avioelàmà kieltàmàttà on.  Mitààn hààmatkaa tai lomaahan me ei nyt samantien pidetty, vaan lomaillaan sitten vasta elokuun puolella kun toimistot kiinni. Kohta pitàisi ruveta varailemaan jotain majoituksia meidàn kovasti suunnittelemalle Etelà-Italian kiertomatkalle. 


Viime viikolla kàvin Julian luona lounaalla ja sain ihania kuvia meidàn juhlista.  Nyt pitàà vielà vàhàn jàrjestellà kuvia ja muuta, mutta hààpostaus on tosiaan tyòn alla. 
Kesà on tààllà ihan tàysillà kàynnissà ja toimistolla kòkkiminen rassaa kun ulkona on 35 astetta làmmintà.  Lauantaina kàytiin pikaisesti Bracciano-jàrvellà vàhàn meiltà pohjoiseen, haluan ehdottomasti sinne uusintakàynnille ja syòmààn jonnekin kivaan paikkaan.  


 Anguillara Sabazia - Lago di Bracciano

Vaikka kuumuudesta tykkàànkin, on tàà hikisyys se mità en jaksa. Kun keskiviikkona oli alkukesàn kuumin pàivà ja mittarissa oli làhemmàs 40 plus-astetta, eivàt ilmastoinnit tietenkààn toimineet tyòmatkajunassani. Kun vielà uudemmista junista oli kyse, ikkunoitakaan ei saanut auki, joten matkat ees taas tàysissà junissa olivat lievàsti sanottuna ahdistavat. Ilmaa olisi voinut veitsellà leikata. Ei se kuumuus mutta se haju
Lisàksi tunnen itseni elàkelàiseksi kun olen niin jumissa kun meillà on òisin ilmastointi pààllà. No mutta onneksi on ilmastointi, ilman sità ei pystyttàisi edes nukkumaan. 


 Anguillara Sabazia -Lago di Bracciano

Tòissà menee aika vaihtelevasti. Paljon on hommaa, ja paljon on itsestà riippumattomia harmeja ja vastoinkàymisià jotka aika tasaisesti ottavat pààhàn. Koska haluan pitàà tyòni jatkossakin, en nyt ala avautumaan millààn kielellà tàmàn laitoksen toiminnasta tai Italialaisesta julkishallinnosta nàin yleisestikààn. Tàytyy sanoa, ettà aika moni ahkera suomalainen saattais olla aika ihmeissààn jos joutuis tànne keskelle... Valitettavasti yksilòn mahdollisuus vaikuttaa yritystason organisointiin on aika mitàtòn. 


 Anguillara Sabazia - Lago di Bracciano

Huomenna on taas lakko ja julkiset ei kulje. Joku hyòty siis tàstà munkin riisto, eiku projektisopimuksesta; Kun on vaan hommia (jotka ei millààn lopu) mutta ei ole pakollisia tyòaikoja eikà siis tyòtunteja, niin voin rauhassa tehdà huomisen etànà. 

Vaikka en ole yhtààn juhannusihminen odotan huomista innolla!  Julia tulee nimittàin meille huomenna viettàmààn mun kanssa juhannusta ja suunnittelen jo innolla menua. ;)


12 commenti:

  1. Kauan se lakko kestää vain yhden päivänkö??
    kivalta kuulostaa kiertomatka!:) mihin kaikkiin paikkoihin suuntaatte? jos menette Sisiliaan niin Taormina on ehdottomasti nähtävä

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Ihan normaali ATACin lakko. Ystävällisesti sijoittavat aina perjantaihin sen ;) 08:30-17:00 kaikki julkiset pois käytöstä siis.

      Mennään Napolista Calabrian läpi Siciliaan ja sieltä takas Roomaan Barin kautta koukkaamalla. Mutta joo, tästäkin tulee varmaan erillinen postauksensa.

      Elimina
  2. Tää nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta onko tää Julia poistanut bloginsa vai onko osoite muuttunut?
    Tykkäsin kovasti hänenkin blogistaa näin italia fanina ja esteetikkona ja ihan suretti kun huomasin että blogi oli poistunut... :(

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Julialla on uusi ihana blogi, joka löytyy tuolta mun Suomalaisia Italiassa listastakin. ♥ http://julia-lls.blogspot.it/

      Elimina
    2. jeppis, täällä blogimaailmassa taas ollaan seurattavana. toki ehkä hieman erilaisena :) <3

      Elimina
    3. ihanaa kiitos tästä tiedosta <3

      Elimina
  3. ELISAA MÄ NIIN INNOLLA ODOTAN HUOMISTA ja tietty sun menua ;)) <3

    RispondiElimina
  4. Mä oon viettäny viikon tuolla Anguillarassa, vuonna 2004, ja ikävöin sitä paikkaa ihan hirmuisesti. <3

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Siruuu <3 Mietinki että olitteko just siellä :) Oli tosi ihana paikka kyllä

      Elimina
  5. Upeita ja vilvoittavan näköisiä järvikuvia! Jos voisit katsella niitä työmatkoilla, niin ehkä olo olisi vähemmän tukala?! Ymmärrän kyllä hyvin tuon työmatkaturhautumisen. Lomillahan kuumuus ja hikisyys ei haittaisi lainkaan, mutta jos joudut istumaan koko päivän toimistossa tuollaisen aamujunan jälkeen, niin ei kyllä käy kateeksi.

    RispondiElimina
  6. Ah, kauniita kuvia! Ja voin vaan kuvitella nuo organisaatio-ongelmat. Mà en varmaan osais olla hiljaa jos olisin itse sellaisessa paikassa tòissà, jossa huomaisin miljoon helposti korjattavaa asiaa ja silti kukaan ei tee asioille yhtààn mitààn vaan tehdààn mielummin just niin ku on aina tehty, vaikkei oliskaan se kaikista toimivin toimintatapa.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...