martedì 12 luglio 2011

Takaisin Roomassa

Koko viimeinen viikko Hollannissa meni todella nopeasti - käytännön asioita oli hoidettavana sen verran runsaasti (pankkitilin sulkeminen, muutto, valmistuminen.ym)
Lauantaina ehdimme vielä sushille ja moikkailemaan Lauroja, ennenkuin palasimme myöhään illalla Roomaan. 

Heti sunnuntaina saapuikin brusseliläinen reilimatkallaan Roomaan. (Kuvia koristeltu kun en ehtinyt konsultoida ystävätärtäni julkaisusta)


Pitkähkön iltapäiväkävelyn (Piazza della Repubblica - Fontana di Trevi - Pantheon - Piazza Navona) jälkeen, pysähdyimme nauttimaan lomanaloitusjuomista alkuillan helteessä. 

Heinä-elokuussa huomaa erityisesti, kuinka vähän paikallisia on liikkeellä. Kaikki jotka pystyvät, ovat merellä/vuoristossa - ja ne parat jotka ovat juuttuneet kaupunkiin töistä tai muista syistä johtuen, eivät ainakaan tuhlaa aikaansa turistien keskellä kuumuudessa. Rooma on toki mielestäni aina upea, mutta jos ei ole paikallisopasta eikä aiempaa kokemusta, niin ei kaupunki ehkä parhaillaan ole kuumimpina kesäkuukausina.

Onneksi pizza on aina hyvää ;) Sunnuntai-iltana aterioimme siis "La Montecarlo"ssa. Ystävättäreni valitsi yhden suosikkini eli sienipizzan (pizza ai funghi - 6€) ja minä otin vakkarini marinaran (4,5€) Myös paikan suppli-pallerot suosittuvat.

Eilen, eli maanantaina vietimmekin aikaa Pariolissa - ensin villa Adassa ja sitten meillä kotona. Ruokaa, juomaa ja viihdykettä - ihana oli saada Meï vieraaksi meidän minikotiin.


Tänään on tarkoituksena suunnata Trastevereen cocktaileille ja syömään, sekä katsastaa mikä on joenrannan tarjonta kun siellä on kesäisin kojuja ja ohjelmaa.
(Voi tutustua täällä:  http://www.lungoiltevereroma.com/)

Ettei ihan menis viihteelle, niin täytyis sitten kuitenkin muistaa, että rahat on loppu ja töitä olis löydyttävä mahdollisimman pian. Olen käymässä Suomessa heinä-elokuun vaihteessa, ja vielä menossa valmistujaisiin syyskuun lopussa. Että irtotöitäkö tässä välissä vai mitä? Opiskelut jatkuis aikaisintaan joskus loka-marraskuussa.
Työ- ja opiskelumahdollisuudet, sekä muu tulevaisuuden ihmettely siis jatkuu.
Paikka on kuitenkin tämä - ja se tunne on hyvä.  :)


4 commenti:

  1. Onnea muutosta! Oot niin onnekas kun pääsit vihdoinkin sinne muutamaan! <3 Toivottavasti päivität täällä usein jatkossakin, olis kiva lukea, millaista pysyvämpi elo Roomassa on :)

    RispondiElimina
  2. Kiitoskiitos, kiva olikin viimein päästä tänne palaamaan. Ei onneksi kovin suuristressinen muutto kun tavarat oli jo täällä yhtä vaatekassia lukuunottamatta :)
    Ehdottomasti koitan nyt muistaa ja ehtiä päivittämään kun kiva itsellekin saada talteen, että mitäs sitä onkaan tullut tehtyä :)

    RispondiElimina
  3. Kuules, postauksen aiheesta poiketen, mutta mità kuvankàsittelyohjelmaa kàytàt? Màki haluisin voida tehdà esim tuollaisia sydàmià mun kuviin. Kiitos jo etukàtee :D

    RispondiElimina
  4. Ciacy, noi on itseasiassa tehty ihan perus Paint-ohjelmalla (mikä siis pitäis löytyä joka koneesta - accessories.tms osiosta)
    Eli kuvioista vaan sydän ja sen voi sitten "täyttää" haluamallaan tavalla.

    Jos tiedossa joku hyvä kuvankäsittelyohjelma niin mullekin saa vinkata.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...