lunedì 26 luglio 2010

Tytöt Ostiassa rannalla...

Aamun naurut.. Ihana dialetto murre tytöillä...



"na bira e un calippo" ;)

 

Aiheesta lisää..

 

 

6 commenti:

  1. ja ootko palaamassa takas suomeen ja kuinka pysyvästi?
    tuleeko sun F mukana vai meettekö kaukosuhteelle?

    oon tykännyt sun blogistas aina :)
    vaikka välillä harmittaa ku et ole postannut pitkään aikaan mitään mut kyllä varmaan kaikki lukijat sen ymmärtää et oot tosi kiireinen ja töissä :)

    RispondiElimina
  2. dialetto = dialect = murre


    Teen syyskuusta joulukuun suomessa vielä jotain viimisiä kursseja, mahdollisimman paljon etänä. Tavarat ja vaatteet ja muut jää kotiin, koska ei mulla tule olemaan mitään kämppää helsingissä (vaan majailen ne hetket mitä oon tätini luona tai iskällä turengissa)
    F. jää pitämään taloa pystyssä, kun ei töitten/koulun takia pääse siirtymään. Lopputyötä ja muuta pitää käydä vielä hollannissa tekemässä mutta se on sit sen ajan murhe....

    ja juu, oon koittanu päivittää sen minkä kerkeen. F vaan osottaa mieltään jos roikun koneella ;)

    RispondiElimina
  3. Oi sinàkin olet kàynyt Suomessa. Ostian rannalla olen itsekin pari kertaa lòhòillyt :D Ja huomasin tuosta viimeisestà kommentistasi, ettà meillà nàyttàà olevan sama ongelma, kun vàlillà tuntuu ettà mieheni mielestà olen liikaa koneella, eh..

    RispondiElimina
  4. :D :D mäkin olen ollut Ostiassa löhöilemässä, mutta silloin Italiaa osaamattomana en ole tajunnut kiinnittää huomiota tuohon ihanaa dialettoon :D

    RispondiElimina
  5. -S-, todellakin joo, ja sitten kun meillà on tàtà tilaa niin vàhàn ettà on melkein pakko keksià koko ajan jotain ns.yhteistà tekemistà (eli ei sità ettà minà istun koneella :p)

    Noora,
    Toi oli mun mielestà ihan superhauska vielà siitàkin syystà ettà yks professoressa kelle pidin enkun keskustelutunteja, puhui italiaa just noin :D (hàn oli kotoisin Terracinasta, eli vissiin tarpeeks làheltà ;)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...