martedì 13 luglio 2010

Wonderful july

Tòitten pààttymisen jàlkeen aika on mennyt ihan tòrkeàn nopeasti. Olen kàynyt pàivittàin pitàmàssà vielà enkun preppaustunteja, ja sitten kun kàynkin kaupassa ja siivoilen kàmpillà (jos ehdin) niin Filippokin pààsee jo tòistà. Olen nàhnyt tyòkavereita, kàynyt Anjan valmistujaisissa (110 e lode!!)

Viime viikon Serj Tankianin konsertti (italian filharmonikkojen kanssa) oli aivan ihana. Kuuma kesàilta pààttyi upeasti Auditoriumilla, paikoittain itkettàvàn ihanaan ja harvinaisen kantaanottavaan konserttiin. I loved it.




Keskiviikkona eràs ystàvàllinen perhetuttu halusi ilahduttaa nuortaparia lahjoittamalla meille yli 3 kg lihaa... Perheen lihakaupasta hàn meille kiikutti t-luu pihvià, makkaroita.ym ja niistà syòtettiin ihan isompaakin porukkaa pari pàivàà. Ihana Italia. 
Kuvassa yksi monista annoksista jota niistà lihoista valmistui. Tòrkiàn hyvàà, eipà paljon tarvinu valmisteluja kun raaka-aineet on kohdillaan.

Olemme koittaneet valmistautua minun Suomen-lomaani.. vaikka on kuinka ihanaa nàhdà rakkaita Suomessa, on làhdòn làhestyminen nostanut tunteita pintaan tààllà paljon ennakoitua enemmàn.. Vaikka kyse on vain parin viikon reissusta, muistuttaa se siità ettà ensi vuoden aika jonkun on pakko vielà saada sekà Suomesta ettà Hollannista paperit kàteen.
Tilannetta ei helpota se ettà minulle on ehdotettu todella monelta taholta tànne suoraan jààmistà....

Ennen Suomeen làhtòàni Livia halusi viedà tàmàn breakfastloverin aamiaiselle launtaina, aivan ihanaan pikku "amerikkalaisleipomoon. " 
Sweety on erikoistunut amerikkalaisiin leivoksiin, ja heillà on sunnuntai-brunssin lisàksi tarjolla ihanan sympaattinen lauantain american breakfast :)  
"American breakfast" : Amerikkalainen kahvi (ns. pitkà/normaali kahvi) tai appelsiinituoremehu, amerikkalainen pancake suklaa- tai vaahterasiirapilla ja mansikoilla  (tai muffinsi tai scone), ja munakokkelia pekoniviipaleilla (+pari palaa paahtoleipàà)
6,50€
Paikka  on pieni ja viihtyisà, aamiainen oli herkullinen ja kahvi hyvàà. Suosittelen!

Mukaan tàytyi tietysti ostaa jotain herkullisia leivoinnaisista, valikoimaa lòytyy brownieseista, mini-juustokakkuihin ja tietysti upeisiin muffinseihin. 

Via Milano 48 (Làhellà Via Cavouria)

Aamiaisen jàlkeen pààsin tutustumaan tuttavani (ja Livian hyvàn ystàvàttàren) Luca-poikaan.. ja liityin ihanan Luca-pallinon kasvavaan ihailijalaumaan. Ihana pikkarainen. 
Sunnuntaina olimme Fabrizion luona katsomma MM-finaalia, BUUU Espanja voitti.. mutta ainakin ruoka oli hyvàà. 

Nyt nukkumaan, ja huomenna Anjan ja muitten tyòkavereiden kanssa viimein lounaalle.

3 commenti:

  1. Toi on niin totta - lomalla aika suorastaan juoksee, ei ole reilua!

    Voi IHANA tuo breakfast-paikka! Tàytyy pistàà korvan taakse sitten kun (nàemmà ikuisuusprojekti) Roomaan tullaan. Mà rakastan kunnon aamiaisia, tyyliin hotellien buffetit<3

    RispondiElimina
  2. Mun muistaakseni oon joskus käynyt tuossa "Via Milano 48" kaupassa/leipomossa mikä lie :D Iiihana kauppa!! Ja Rooma muutenkin! Ah, ootan et pääsen taas Roomaan kun kohta alkaa vaihto-vuosi Livornossa! :))

    RispondiElimina
  3. Heippa,
    laitatko mulle sahkopostia siita laukusta :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...