domenica 16 maggio 2010

Domenica a Roma

Jee, vihdoinkin ehdin rauhassa lòllòillà koneella! :) 
Sunnuntaita vietetààn rauhallisesti sisàtiloissa, koska (toisinkuin Suomessa) tààllà on jotenkin tosi harmaa ilma.. 
F. nauttii mamman herkuista kaapelikanavista, ja minà varailen lomalentoja Suomeen.

Eilen  oltiin Marcolla laittamassa meksikolaista ruokaa (mm.mustia papuja, riisià, tulista lihasoosia, maissilettuja, pico de gallo-soosia, guacamolea ja paljon muuta hyvàà). Jàrjetòn sotku ja kaaos oli taattu viimeistààn siinà vaiheessa kun pààtimme tehdà frozen strawberry margarita's... yleiskoneen tehosekoittimella.. mutta juu, ruoka oli ainakin hyvàà.

Oli oikein hauskaa vaikka pelattiin taas buzz-tietokilpailua, johon mulla menee hermo jo sen takia ettà kysymyksiin pitàà vastata mahdollisimman nopeasti ja yllàttàen muiden osanottajien on _hieman_ helpompi reagoida italiankielisiin kysymyksiin.. ja vaikka mulla olisi muuten mennyt hyvin niin jossain vaiheessa peli ratkeaa aina siihen ettà tulee joku tàysin paikallinen kysymys (kuka  l'isola dei famosi voittaja.tms), johon en voi mitenkààn tietàà vastausta.

Tànààn jànnitetààn voittaako scudeton Inter vai A.S Roma...
Talossa pelkkià Lazieleja ja yksi valitettavan kovaààninen milanista (anoppi), jotka tàllà hetkellà kàyvàt keskusteluja aiheesta "ketà vituttaa eniten jos roma/inter voittaa"
EDIT: INTER VOITTI!!!!!!!! ROMA ZERO TITULI!!!! :D

Nyt roskalehtià ja rentoutumista!

Hyvàà sunnuntaita kaikille!

2 commenti:

  1. Noh, saitkos suomiloman varattua? Ihanaa odottaa jotakin, meillàkin enàà reilu kuukausi suomen matkaan :D
    Te ootte kyllà aika kovia futisfriikkejà. Meillà tààllà on outo perhe, joka ei jalkkiksesta vàlità...anzi...melkein pàinvastoin!

    RispondiElimina
  2. Sain varattua :) czech airlinesin suht halvat lennot fiksuilla vaihdoilla.
    Menen heinàkuun kahdeksi viimiseksi viikoksi kun F. on vielà tòissà :)

    Heh, ei nyt ihan hirveàn kovia kuitenkaan. Minà katson enintààn meiàn omat pelit. Curvassa tuntuu ettà siellà on porukka niin tosissaan ettà melkein pelottaa :D Meiàn kavereissa on sit vielà niin paljon Roman faneja, ettà nyt naurattaa kun ylimieliset saanu nenilleen :P

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...