mercoledì 3 marzo 2010

Kiinalaisella kampaajalla

Kun viimekertaisesta kampaajakàynnistà oli kulunut jo làhemmàs vuosi, aloin tutkia eri vaihtoehtoja tààllà Roomassa. Kuulin tyòkavereilta hurjista hinnoista, ja kuinka monet palaavat kotikaupunkeihinsa (=pienemmille paikkakunnille) pààstàkseen kampaajalle "normaalihinnoilla". 

Muistin kuitenkin nàhneeni jollain nuudelinhakureissulla (kaikkien aasialaisten.ym ruokien peràssà pitàà làhteà Rooman "chinatowniin", eli Piazza Vittorion ympàristòòn) kiinalaisen kampaajan. Pienellà googlettelulla selvisi ettà tàmà kiinalaiskampaaja-ilmiò on Milanosta siirtymàssà Roomaankin, ja kun pippuri oli Milanossa onnistuneesti vastaava jo testannut, pààtin uskaltautua kokeilemaan.


Kàvin pyòràhtàmàssà todella tàyden kampaajan ovella joskus iltapàivàllà ja puhuin ilmeisesti varauksia vastaanottavan naisen kanssa palaavani n. klo 18.
Mitààn varausta ei ilmeisesti kuitenkaan olisi edes tarvinut vaan voi kàvellà suoraan sisààn ja tuoliin, henkilòkuntaa on runsaasti.
Kaikki asiakkaat ohjataan suoraan hiustenpesuun (ihana pààhieronta) ja siità suoraan tuoliin. Minkàànlaisia odotteluita ei ollut missààn vàlissà.

Olin jo varautunut pàivittelyyn siità kuinka kummallisen ohuet hiukset ihmisellà voi olla, mutta mitààn kommentointia ei kampaajalta tullut (Voi kyllà olla ettà tàtà kommentointiin jollain minulle tuntemattomalla kielellà)
Kampaaja kysyi alussa mità olen meinannut, varmisti ettà olen tyytyvàinen siihen paljonko làhtee pituutta ja sitten saksi ripeàsti ja selkeàsti vahvalla kokemuksella tukan uuteen uskoon (lauleskellen vàlillà kiinaksi).  Lopuksi kysyi olenko tyytyvàinen ja ettà suoristetaanko fòònillà. Lopputulos oli erittàin mieleinen, ja tieto matalasta hinnasti làmmitti opiskelijabudjettilaista.
Hinnat alkaen 8€.   Pesu + leikkaus + fòònaus oli minun tapauksessani 12€

Kotona jopa F. huomasi heti kehua, joten joku oli selkeàsti onnistunut :)

Suosittelen!

Xin Chao  - Kampaaja

via Carlo Alberto, 39/ B (metro A Vittorio Emanuele)
tel. 06 4451733 cell. 3388165680
Aukiolo: Kaikkina pàivinà 9-21

4 commenti:

  1. No eipä ollut hinnalla pilattu. Ja jos tulos oli vielä mieleinen, niin mikä ettei. Suomessa ei kyllä saa varmaan edes missään "maallakaan" tohon hintaan edes pelkkää leikkausta.

    RispondiElimina
  2. terminillä oli kivasti kiinalaisia korukauppoja :)

    RispondiElimina
  3. Haa, kävin muuten tammikuussa itsekin kiinalaisella kampaajalla täällä meidän pikkukaupungissa, kiina-ilmiö levittäytyy melkoisella nopeudella. Ja olivat todella tehokkaita ja eteviä, roomalaisella kampaajalla kului aina puoli päivää, maksoin itseni kipeäksi eivätkä todellakaan osaa leikata tällaista ohutta hentoa tukkaa! Monta vuotta kävinkin kampaajalla sitten Suomen vierailuilla, kun olin niin epätoivoinen itskujen kanssa. Ajattelin, ettei kiinalainen voi tukkaa roomalaista pahemmin pilata, ja iloisesti sain yllättyä hyvästä lopputuloksesta! Go China!

    RispondiElimina
  4. Mä kävin kiinalaisella kampaajalla täällä Milanossa ja en kyllä käy toiste :D lähtiessäni sieltä olin vielä tyytyväinen kun olivat laittaneet "kampauksen" jne. mutta myöhemmin huomasin, että olivat ohentaneet hiuksiani ja saksineet kerroksittain myös takaa! Italian aurinko poltti kesällä blondatut hiukseni ja hiuksia alkoi lähtemään muutenkin...ei olisi ollut tarvetta enää ohentaa niitä lisää :D Piti jälkeenpäin käydä vielä normikampaajalla saksimassa hiukset tasapituisiksi. Nyt vaan odotetaan, että kasvaa ja väriä en ole laittanut päähän yhdeksään kuukauteen...hyvä kuitenkin jos jollain käy tuuri kiinalaisten kampaajien suhteen! :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...