lunedì 22 marzo 2010

..IL LUNEDI è NA MAZZATA IN FRONTE

Jepijee, ja taas maanantai. Viikonloppu on mennyt ihan perinteisesti poikien kanssa, ei oikeastaan yhtààn mitààn uutta. Nukuttu, luettu ja pelattu.

Nyt alkaa toinen viikko karppailua (viime maanantaista olen ollut syòmàttà pastaa, pizzaa, perunaa, leipàà,riisià.etc + kaikki herkut paitsi jugurtti pois + alkoholi pois.. tai no kahta viimeviikkoista viinilasia lukuunottamatta) Vaikkei ihan tàmmòsenà pitkààn jatkuiskaan niin joku tarkkailu on pakko pitàà pààllà, syòn nimittàin ihan tòrkeàn paljon enemmàn jos repsahdan hiilari/sokerihumalaan.

Toisena sankaritekona mainittakoon ettà sain viimeviikolla ne arvontajutut VIIMEIN postiin.. ettà on tosiaan toivoa ettà jotain yllàrià napsahtaa Sirulle ja Sirpalle tàllà viikolla postissa. :)

Aurinkoista viikonalkua kaikille! :)

2 commenti:

  1. Voin suositella myös viisaudenhampaiden poistoa dieettikeinona...tosin aika äärimmäisenä sellaisena :)

    RispondiElimina
  2. Jes, ihanaa! :D

    Kommentoin nyt samalla tahan etta onnea teille ;) meidan vuosipaiva meni tyylikkaasti imuroidessa, kun ostettiin vihdoin imuri, ja sit haettiin lahipizzeriasta pizzat, syotiin niita olohuoneen lattialla ja katottiin Shrek 3. :D Juhlitaan vahan paremmin sit ku on tilipaiva!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...