lunedì 16 novembre 2009

ja taas maanantai.

Nyt on pàivitykset jààneet vàhiin. On ollu koko ajan kiire jonnekin. Viime viikolla oli yliopiston international mobility week, joten en ollu toimistolla làhes ollenkaan vaan kampusalueella koko viikon. Tapasin perjantaina viimein sattumalta Emmin, ja toisen suomalaisvaihtarin Heidin, toivottavasti saadaan aikataulut jàrkkàiltyà silleen ettà pààstààn yhdessà ulos. :)
Kuvassa minà ja Dani ollaan todella innokkaasti tyòntouhussa.


Viikonlopuksi F.n mamman piti poistua kaupungista, mutta kauniit&rohkeat-tasoisen perhedraaman takia mamma&pierandrea jàivàt kuitenkin meidàn riemuksemme Roomaan. Vietettiin tàstà huolimassa viikonloppu pohjois-Roomassa. F. yllàttàen teki perjantaina pizzaa, nàhtiin Silvia ja myòhemmin pojat tulivat yllàttàen pelaamaan korttia ja kattomaan leffaa.
Lauantaina oltiin Luigilla. (Haha, Luigi on kaikille muille paitsi mulle ja àidilleen Piggio. En vaan osaa sanoa sità tolla lempinimellà.) Katottiin uusin Flashforward ja nautittiin keskellà pàivàà proseccoa. Sieltà jatkettiin L:n kanssa naapuritaloon; Matteo (Again, kaikille muille Mocho, mulle Matteo) on viimein palannut Roomaan kuvausreissulta. Saatiin kattoa jopa pitkàt pàtkàt uudesta cinepanettonesta (Natale a Beverly Hills ) joka tulee vasta 18. joulukuuta ensi-iltaan. JEE, taattua viihdettà :D
Muistan vuosiavuosia sitten kuunnelleeni Eros Ramazzotin biisià L'Aurora, jonka hàn oli tehnyt tyttàrelleen Auroralle. No jokatapauksessa, nyt kày ilmi ettà suosikki-inhokkini Michelle Hunziker (joka on mm.tossa edellà mainitussa leffassa) on 15-vuotta vanhemmin Erosin ex-vaimo ja Auroran àiti :D Miten mà en oo tienny tàtà aiemmin. :O
Lauantai-ilta oli tosi hauska, kàytiin F.n ja L.n kanssa hakemassa kiinalaista, pojat kattoivat Italia-Hollanti matsia (ja minà gossip girlià) ja juotiin mm. salmiakkikossu-shotteja pitkàlle yòhòn. :D Haha, meillà on loistosuunnitelmia nyt Ponzan-reissulle.. ja lisàksi L. on luvannu viedà mut syòmààn sushia (F. ei syò sushia) ja sen jàlkeen klubille, jeeeee! Se on varmaan riemuissaan kun joutuu escortaamaan kaverin tyttòystàvàà, haha.
En muuten joutunut koskaan ostamaan uutta puhelinta, kun sain kàyttòòni rakkaan suoceran kàyttàmàttà jààneen nokian 6111-luurin. Joka on nyt ainakin tàhàn asti ollut oikein kivan oloinen :)


Jotain muutoksia tulee tapahtumaan suunnitelmissa, F.n opiskelut ja meidàn jatko (siis ei parisuhteen,vaan as in mihin maahan sijoitutaan) on nyt mietinnàssà. Lisàà siità kun on jotain selvyyttà asioissa. Muutoksia kuitenkin ilmassa...
EDIT: Saatiin viime viikolla ostettua liput joululomalle! Vietettààn aattoa Roomassa, ja ehditààn vielà joulupàivànà nonneille lounaalle, ennenkuin 25.pv illalla matkataan Rooma-Amsterdam-Helsinki-lennoilla Suomeen. (Ylivoimaisesti halvin vaihtoehto oli matkustaa joulupàivànà)
Nàillà nàkymin uuttavuotta vietetààn Kuopiossa, ja ollaan siellà vielà loppiaisen yli. 8.1 paluu Roomaan.

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...