lunedì 23 novembre 2009

Biancaneve e gli italiani

Superhauska lauantai. Niità on nyt tàssà ollut montakin, mutta jos en heti pàività niin ei sitten kivoistakaan pàivistà tule tekstià.
Oltiin pàivàllà jo Fabrizion luona pienemàllà porukalla (ampumassa tòlkkejà ilmapistoolilla :O haha oli superhauskaa ) ja myòhemmin isomalla porukalla viettàmàssà iltaa.

10 pientà illanviettàjàà: Minà ja 9 italialaista. Olen poikkeuksetta seurueessamme ainoa ulkomaalainen, mutta kun nyt olin myòs ainoa sukupuoleni edustaja, oli ilta jopa poikkeuksellisen hupaisa. "Mun omien" vakkaripoikien (F., Marco ja Luigi) lisàksi paikalla oli runsaasti vanhoja tuttuja ja tàytyy sanoa ettà kyllàpà oli hauskaa.
Pojat tekivàt valtavan illallisen: melkein 2 kiloa carbonaraa, pihvejà ja makkaroita, perunoita alà "4 salti in padella" (=fanno schifo) lisàksi sipsejà, juustoja ja salamia. Eli tosiaan lautasmalli ollut pojilla mielessà jo ruokakaupassa.
Olin vastuussa jàlkiruoasta, ja teinkin suklaakakkua joka on aina varma suosikki.
Lisàksi kauppareissulaiset olivat ostaneet litroittain viinià, olutta, ginià, limoncelloa ja virvoitusjuomia. Ei nàillà evàillà ilta nyt voi kovin huonosti pààttyà.
Kuvissa seurue oli valtavan aterioinnin pààtteeksi nauttimassa juomista, seurasta ja Black Jackistà.
Loistolauantai!

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...