lunedì 3 agosto 2009

Roomassa. CHE CALDO!!!!


Ponzalla oli ihanaa ja olin vähintään kerran päivässä pitkään meressä. Mammaa nähtiin vähän, F:lla meni samantien hermo kun lauantaina mentiin sinne. Mamma oli lähdössä sunnuntaina Roomaan ja F. Ilmoitti sille että me lähdetään sit heti pois kun se tulee takaisin... jipii. Mut henk.koht en ole osallistunut sen kanssa mihinkään kahnaukseen. Muitten ollessa Roomassa, oltiin saarella siis minä ja F., sekä Edoardo (pikkuveli) ja pikkuveljen luokkakaveri Claudia. Luultiin ensin että se olis jonkunlainen tyttökaveri mutta sillä muijalla oli vissiin ihan omat menot...

Kuvassa Gregorio, Francesca & F. 

F. teki ihanaa pizzaa.. ja syötiin saarellakin kaikkee ihanaa. namnam. Nyt ollaan siis takaisin oltu jo pari päivää Roomassa. Ehdittiin olla pari päivää keskenäänkin, jippii. Edo tuli vasta tänään takaisin saarelta.
Yliopiston kämpistä (jaettu huone.mm) ei ole kuulunut mitään joten näyttää siltä että mun osoite ensi vuodelle on Via Britannia, lähellä San Giovanni ja Re di Roma-metroasemia. Pieni studio (oma kylppäri/jääkaappi/keittolevyt) maksaa 500€/kk (+25€ netti,sähkö,vesi) Käytiin kattomassa se, ja omistaja on semmonen vanhempi hauskanoloinen mies, jolla on toimistotilat parin oven takana. Se kuulemma on viikolla siellä toimistolla max. Klo17 asti. Ja vieraita saa olla. Se halusi että kaikki on muuttoilmoitettu .ym ja mun postit voi mennä sinne, kun yleensä italiassa kaikki pitää vuokralaisia pimeenä, joten sekin jees.

Kävin myös siellä Sapienzan kansainvälisellä toimistolla allekirjoittamassa ne sopparit, molemmat naiset ketä siellä oli paikalla oli tosi kivanoloisia (huh, ihme) ja sijainti oli tosi upea.

Viime yö oli ihan tuskallinen kun yläkerrasta pamahti joku sähkölaatikko ja makkareitten ilmanvaihto loppui siihen. Ikkunat aukikin oli mielettömän hikistä nukkua ja hyttyset löysivät minut valitettavan nopeasti. Nyt hikipäässä ja hyttysmyrkyltä haisten venailen että pääsen suihkuun, pitäis lähtee papon kanssa ulos illalliselle.
Että semmoista täällä.

2 commenti:

  1. Kiva oli lukea kuulumisia, ja tosi kiva kun laitoit kuvia!
    Kivaa viikkoa sinnepäin maailmaa!

    RispondiElimina
  2. Hui, täällä ei säästellä sukulaisia :-) On aina kiinnostavaa törmätä muihin kaukorakastuneisiin, vaikka sinä olet kyllä jo vahvasti voiton puolella!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...