mercoledì 19 agosto 2009

Huono päivä

Puuh. itkettää ja vituttaa. mieletön stressi raha-asioista.

Posti ei toimi, tai joku muu mättää ja pahasti. Laitoin 1.lk merkillä varustetun kirjekuoren postiin Turengista yli viikko sitten. Kirjekuoren, joka sisältää kelapaperini ja "todistuksen tutkintoon sisällytettävästä ulkomaan jaksosta", ja jonka olisi pitänyt saapua koululleni Vantaan myyrmäkeen heti seuraavana päivänä, ei ole vieläkään saapunut. Tämä tarkoittaa sitä että paperini eivät ole saaneet koululta allekirjoituksia ja leimoja, eivät ole jatkaneet matkaansa kelalle, eikä minulla ole mitään mahdollisuutta saada rahaa ajoissa, vaan aikaisintaan syyskuun lopussa.

Erasmussopimusten viivähtäminen postissa ja erasmustukihenkilömme häälomailun johdosta (suuret onnittelut hänelle) on myös erasmustukien saanti siirtynyt syyskuun puoleen väliin.

Tämä, yhtälössä palkattomaan työharjoitteluun ja 525€ kuukausivuokraan, joka lankeaa taas maksettavaksi 1. syyskuuta, on ahdistavaa.
Raha ei varmaan tuo onnea, mutta helpottais kyllä elämää huomattavasti.

4 commenti:

 1. Joo, olen hengessä mukana. Pyhällä hengellä elää itse kukin. Mutta hei, asioilla on taipumuksena järjestyä. *hali*

  RispondiElimina
 2. Tuollaiset tilanteet on niin ärsyttäviä:-/ toivotaan, että asiat etenee asap!

  RispondiElimina
 3. Postilaitos on Suomessa ollut luotettava ja nopea, mutta kun se muutettiin liikelaitokseksi alkoi tapahtua kummia. Lähetykset kulkevat outoja reittejä (kirjeissä on leimoja toiselta puolen Suomea) saapunutta postia lajitellaan naapureitten kanssa postilaatikoilla, kirjeitä ja paketteja katoaa. Tietenkin kuljetettavaa on enemmän mutta toiminta on tehokkaampaa kuin pari vuosikymmentä sitten. En vaan voi lakata ihmettelemästä kuinka "kehitys" huonontaa ja vaikeuttaa tavallisen kansalaisen arkea. Nyt ole oppinut että kaikki tärkeät kirjeet pitää kirjata ja maxikirjeitä ei kannata lähettää - pakettiin vaan, siitä saa seurantakoodin.

  Onnea vaan naimisiin menijälle, mutta työnantajan velvollisuus on huomioida ajankohta ja järjestää sijainen hoitamaan kansainvälisiä asioita ainakin kun juuri nyt opinnot alkavat koko Euroopan alueella.

  Toivottavasti asiasi järjestyvät, stressikerroin laskee ja voit nauttia lomapäivistäsi. Iloa ja aurinkoa sydämeesi toivottelee Maddaleena

  RispondiElimina
 4. Kiitos tuesta, kyllä tää jotenkin selviää. Vielä en vaan tiedä miten. Jos vuokraan saan kaavittua jostain rahat niin ei ne mun nälkään anna kuolla kuitenkaan.

  huoh.

  :)

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...