martedì 24 luglio 2012

Holiday Fever


EN VOI ENÄÄ ODOTTAA!!!


Kohta ollaan viimein lomilla. (Virallisestihan olen vaan out of office kylläkin, eli työmaileihin pakko vastata valitettavasti joka tapauksessa..) mutta POIS TOIMISTOLTA JEEJEE!!


Viikonloppuna saatiin pyykkejä pestyä reissuun mukaan ja sunnuntaina tehtiin ihanaa pastaa (lisää siitä pastasta täällä)
Mun lempparipaitanikin sain tuhottua tehokkaasti. Kuivatin pyykkeja tuuletusparvekkeella ja kiitos todella polttavan auringon, vaatteet vaalenivat läikittäin. Kylläpäs on tyylikas vaate johon on aurinko polttanut pyykkinarun kohdalle poikkiviivan... Saakohan niita pelastettua enää millään? 


Tänä keväänä ilmestynyt, eli kohtuullisen uusi lonely planetin Southern Italy-opaskin tuli sopivasti postissa. Mieshän nyt on sitä mieltä että mistään englanninkielisesta opaskirjastahan me ei mitään vinkkejä Italian matkalle oteta, mutta onpahan ainakin kaupunkikarttoja ja matkalukemista mulle ;)


Vieläkin vastaanotamme mielellämme vinkkejä, jos jollekin meidän kiertomatkan kohteet on tuttuja. Reissusuunnitelmasta lisää oli täällä.


Vielä huominen töissä... HUOH!

11 commenti:

 1. Ihanaa reissua teille molemmille! Terkut sateisesta Suomesta

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos!! :)
   Nythan on Suomeenkin luvattu vissiin lampimampaa kelia, toivottavasti paasette nauttimaan auringosta siellakin. :)

   Elimina
 2. Hyvää lomaa!
  minuakin kiinnostaisi Amalfi, pitääkö sinne mennä vielä bussilla tms. Sorrentosta? kuulin että sinne on vain 1-2tunnin junamatka Roomasta :)

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos :)

   Koko Amalfin rannikko joo kiinnostaa, itse kaupunki/kyla ei niinkaan. En tieda kannattaako sinne Sorrenton kautta mennà. Làheiseen Vietri sul Mare - nimiseen paikkaan paasee Roomasta Salernon tai Napolin kautta junallakin. Salernoonkin menee kyllà pari tuntia Roomasta. On muuten ihanan nàkòinen paikka se Vietri sul Mare!

   Elimina
 3. Kiitos kovasti piristävästä blogista ja ihanaa lomaa teille! :)

  RispondiElimina
 4. Eksyin blogiisi tsekatessani, millaisia Italia-blogeja löytyy. Tämä on ihana! Tosi mahtavia kuvia ja hyvä fiilis. Ja tuosta taustakuvasta olen ihan kade, juuri sellaisen haluaisiin omaankin blogiini! =) Niin ja hyvää lomaa minunkin puolesta!

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos kiitos, ihana kommentti :)

   baci da Siracusa

   Elimina
 5. Hei! Olemme poikaystäväni kanssa lähdössä Roomaan syksyllä ja haluaisin kysyä sinulta jotain vinkkejä. Kuten lempiravintola, paras näköalapaikka, puisto, nähtävyys ja muutenkin perusvinkit olisi ihan jees! :) Kiitos!

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Heissan
   Mielellàni teen jonkun vinkkipostauksen kunhan tàssà lomilta palaillaan. Kiitos kommentista :)

   Elimina
 6. Luin tuossa noita aiempia kommenttejakin. Olin just eilen Vietri sul Maressa suomalaisen ystàvàni luona. Siellà asuu aina vàhàn vàlià ainakin 3 suomalaista :D Kaunista on ja se on se ensimmàinen Costieran pikkukaupunki Salernosta pàin. Melkein ei oo edes Costiera vielà alkanut, joten sinne on helppo mennà maateitse, kun taas Amalfille voi mennà nopeasti veneellàkin, jos ei halua aina niità mutkaisia teità.

  Niin ja hei, missà olet tòissà? Mulla on joku outo ajatus ettà opettaisit englantia, mutta oonkohan mà nyt aivan vààràssà? Jos et halua kertoa tai voi kertoa blogissa niin ei haittaa, mutta uteliaana olis kyllà kiva tietàà :D

  Ihanaa kun olet laittanut jo muutaman matkapostauksen...pitàà siis jatkaa lukemista nyt ylòspàin :D

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...