lunedì 16 luglio 2012

Chilistä asiaa - vinkkejä vastaanotetaan

Nyt nää meidän chilit alkais näyttää aika hyvältä ja valmiilta siis syötäviksi. Nyt kaipailtais teidän kokemuksia ja kahdenlaisia vinkkejä. 


1. Miten saamme chilimme jatkossakin kukoistamaan? Pitäiskö nää nyt nyppiä kypsinä kaikki pois kerralla, kasvaako uudet paremmin vai miten tämä toimii? Kokemuksia? 


2. Mitkä on teidän parhaita chilireseptejä? Haluaisin tehdä chileistä jotain hyvää, ehkä paholaisen hilloa tai jotain vastaavaa.. Kaikki reseptit missä tuoreet chilit pääsevät loistamaan ois kivoja, kiitos!



Terkuin,
Blondi-chiliviljelijä


P.S. Olen jo katsonut Googlesta :)

2 commenti:

  1. Mä oon theny paholaisen hilloa tällä ohjeella - http://www.dansukker.fi/fi/reseptej%C3%A4/pient%C3%A4_hyv%C3%A4%C3%A4_-_lisukkeet/paholaisen_hillo.aspx ja tulee aivan mielettömän ihanaa :)

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Nam nam nam. Vàhàn pitàà ehkà sààtàà tota reseptià mutta ehdottomasti se ois paholaisenhilloa tehtàvà. Tulista ja makeeta ja tomaattista = HERKKUA!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...