Nyt nää meidän chilit alkais näyttää aika hyvältä ja valmiilta siis syötäviksi. Nyt kaipailtais teidän kokemuksia ja kahdenlaisia vinkkejä.
1. Miten saamme chilimme jatkossakin kukoistamaan? Pitäiskö nää nyt nyppiä kypsinä kaikki pois kerralla, kasvaako uudet paremmin vai miten tämä toimii? Kokemuksia?
2. Mitkä on teidän parhaita chilireseptejä? Haluaisin tehdä chileistä jotain hyvää, ehkä paholaisen hilloa tai jotain vastaavaa.. Kaikki reseptit missä tuoreet chilit pääsevät loistamaan ois kivoja, kiitos!
Terkuin,
Blondi-chiliviljelijä
P.S. Olen jo katsonut Googlesta :)
Mä oon theny paholaisen hilloa tällä ohjeella - http://www.dansukker.fi/fi/reseptej%C3%A4/pient%C3%A4_hyv%C3%A4%C3%A4_-_lisukkeet/paholaisen_hillo.aspx ja tulee aivan mielettömän ihanaa :)
RispondiEliminaNam nam nam. Vàhàn pitàà ehkà sààtàà tota reseptià mutta ehdottomasti se ois paholaisenhilloa tehtàvà. Tulista ja makeeta ja tomaattista = HERKKUA!
Elimina