sabato 19 maggio 2012

Pimp My Balcony vol. 2

Partsi iltavalaistuksessa
No nyt meidän parvekkeella näyttää tältä. Viime viikonloppuna ja vielä alkuviikostakin siivottiin ja maalattiin ja maalattiin. Ei olis luullu sen olevan niin iso duuni, pienestä parvekkeesta kun on kuitenkin kyse. Meinasin tehdä postauksen niistä maalausvaiheista, mutta se koko homma alkoi ottaa loppuvaiheessa niin rankasti päähän, että se sitten jäi. 

Mutta nyt se terassi on käyttökunnossa! 
Vielä on väittelyn alla, että tuleeko seinille vielä mitä. 
Kukkaruukkuja, maalattuja kuvioita vai kenties lisälamppuja. 
Tyynyjä ja jotain pienempää tonne on joka tapauksessa tulossa, että saatais vähän viihtyisyyttä ja lisäväriä. 

Mitä tykkäätte? Mitä itse lisäisitte? Kaikki ideat vastaanotetaan mielenkiinnolla :)



Lyhty, hylly ja pöytä/tuolit IKEAsta 

19 commenti:

  1. Maalarikissa, hei! Varsin somalta ja raikkaalta näyttää. Olette itse niin värikkäät, että kannattaa maltillisesti enemmällä täyttää.

    RispondiElimina
  2. Kivalta näyttää!:) itse lisäisin sinne kukkia tai vaikkapa jonkun patsaan/koristeen, sieltähän niitä löytyykin hyvin. Ostaisin täälläkin jonkun pienen patsaan jos olisi patsaskauppoja, vaikka niiden hinnoista en tiedä mitään

    RispondiElimina
  3. Oikein kivannäköinen! :) Saako kysyä, puhutko sujuvasti italiaa? Kuinka nopeasti opit? Miten päädyit tuonne Italiaan ylipäänsä? Kiinnostaisi kovasti! :)

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Kiitos :)

      Puhun sujuvasti joo, vaikken virheettömästi. Italia on mun arkikieli niin töissä kuin kotona, joten voin rehellisesti sillä väittää selviytyväni ;)
      En oppinut nopeasti, mutta olenkin laiska opiskelija. Opin kuuntelemalla muita ja puhumalla itse. Ei italia ole onneksi hirveän vaikea kieli. :)
      Blogissa on tästä enempikin juttua. Esim. pari vuotta vanha italia-histoorikkini löytyypi täältä:
      http://elisafragola.blogspot.it/2010/01/italia-historiikkini.html

      Elimina
  4. hiano on! Kukkakoreja seinälle vielä, ja jos osaatte hienosti maalata niin voisihan tuohon alaosan yläreunaan tai sitten yläosaan maalata jonkun kivan kuvion!

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Kiitos kiitos :)

      Jonkun hauskan kuvion haluaisin löytää minkä voisin tohon yläreunaan maalata. Kukkakorit ovatkin etsinnässä :)

      Elimina
  5. Ihana parveke! Kohta nähään se ihan livenä! Whoooop!
    <3

    RispondiElimina
    Risposte
    1. kiitos bebe! en voi venaa, että tuutte! olette ihan kohta jo täällä, ihanaa!! <3

      Elimina
  6. Kivalta näyttää! Itse ehkä kaipaisin jotain mattoa - ehkä bambusta tms. luonnonmateriaalista tai sitten jostain ei-halpikselta näyttävästä muovista :) Siis sellainen, joka kestäisi kosteutta ja sadettakin.

    Mukavia terasseiluja! :)

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Kiitos Johanna <3

      Toi matto onkin hei hyvà idea, koitankin paikantaa jonkun bambumaton meille :)

      Elimina
  7. hieno!

    ma en missaan nimessa laittaisi mitaan muuta lisaa kuin ehka koynoskasveja roikkumaan noille reunoille.

    ja aion hankkia itselleni jonkun hedelmapuun tousta appelsiinipuusta inspiroituneena. kesalla se parjaisi taalla ulkona, ja talvella meidan makkarin ikkunan edessa on riittavasti lampoa ja valoa.

    RispondiElimina
  8. Moi! Sain vinkin, että sulta voisi kysyä Italian yliopistoista. Olisin kiitollinen, jos auttaisit, sillä en ole oikein löytänyt vastauksia kysymyksiini täältä netistä.

    Onko Italian yliopistoihin vaikea päästä? Esim. opiskelemaan kieliä tai matkailualaa? Täytyykö tulla tekemään sinne paikan päälle jokin pääsykoe? Onko pääsykokeet vaikeat? Minulla ei edes ole sujuva italian kielen taito lähellekään... Satutko tietämään Firenzen yliopistosta mitään? (onko korkeat lukuvuosimaksut siellä?) kiitos! :)

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Italiassa, kuten tietysti muuallakin, riippuu ihan alasta sekà yliopiston tasosta, ettà onko sinne vaikea pààstà sisàlle vai ei.
      Kaikilla aloilla ei ole pààsykokeita, mutta tàmàkin on yliopistokohtaista. Luonnollisesti myòs pààsykokeiden vaikeustasot siis vaihtelevat. Yleisesti ottaen tààllà ei kuitenkaan ole samanlaisia kirja-kokeita kuin Suomessa.
      En suosittele kielten opiskelua Italialaisissa yliopistoissa. Yleensà esimerkiksi englannin kielen tutkinto on pààpainoisesti englannin kielestà ja KIRJALLISUUDESTA - ja kaikki kokeet tehdààn italiaksi.
      Mutta esim. kysymàssàsi Firenzen yliopistossa nàyttàis olevan matkailualan opintoja tarjolla. http://www.unifi.it/clsctu/CMpro-v-p-78.html
      Valtion yliopistoissa maksetaan vain veroja, ja ne ovat tàllà hetkellà about 2000€ vuodessa (Rooman yliopisto) Yksityiset maksavat sitten enempi.

      Làmpimàsti kuitenkin suosittelisin opiskelemaan ahkerasti italiaa, jos tànne mielii opiskelemaan :)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...