martedì 25 ottobre 2011

iHerb-verkkokauppa

Mainostan ostoksiani todella harvoin (jos koskaan) mutta nyt on kyllä ehdottomasti käytettävä tämä tilaisuus. Valikoiman ja hintojen takia on pakko suositella iHerb-verkkokauppaa

Now Foods - vitamiineja

Kaipailin lisäaineettomia kosmetiikkatuotteita herkälle iholleni, vitamiineja ja luomumausteita. Kuitenkin Italiassa ns. myrkyttömät ihonhoitotuotteet olivat aivan törkeissä hinnoissa kun niitä onnistuin löytämään. Olin jo pitkään harkinnut vitamiinien tilaamista jenkeistä, kun esim. D-vitamiini maksaa murtoosan Euroopan hinnoista. Nyt kun parissakin lukemassani blogissa oli runsaasti kehuttu iHerbiä, päätin pistää tilauksen menemään. 

Jenkkiläinen iHerb "Natural products and more" tarjoaa valtavat valikoimat luonnontuotteita, superfoodeja, vitamiineja ja ravintolisiä edullisin hinnoin.. ja mikä tärkeintä, lähettää niitä Eurooppaan naurettavan alhaisilla postimaksuilla ($4/1.5kg)



Valikoimaa on todella niin valtavasti, että tutustumiseen menisi ikä ja terveys. Selkeistä kategorioista on kuitenkin helppo löytää tarvimansa jutut. 


EcoTools, Bamboo 5 Piece Brush Set
Tilaaminen helppoa - Visa electronillakin saa maksettua ja "ostoskorista" saa todella helposti kontrolloitua ettei paketista tule liian painavaa. Alle 50€ paketille ei tule verojakaan maksettavaksi.
Nyt uskallan suositella kun paketti tuli kotiinkuljetettuna Italiaankin perille reilussa viikossa!

Frontier Natural Products, Organic Black Pepper

EDIT:
Kauppa toimii ilmeisen menestyksekkään ns. ulkoistettua markkinointia käyttäen.   Kun hinnat ovat alhaiset ja palvelu pelaa, saa iHerb positiivisen word-of-mouthin kautta lisää asiakkaita. 
Lisäksi annetaan tämmöinenkin porkkana -  Ensitilaaja saa viiden dollarin ($5) alennuksen koodilla: ZUG573 - ja koodin antaja jonkun prosentin alennuksen. 

5 commenti:

  1. täytyypä tarkistaa, varsinkin nuo mausteet. Ihonhoitotuotteet mulla on omasta takaa, hehee! Kannattaa muuten olla tarkka noitten jenkkiläisten tuotteiden kanssa, siellä ei ole mitään ohjeistusta siitä mistä saa käyttää nimitystä all-natural, tai säilöntäaineeton jne. eli lue todella tarkkaan tuoteselosteet!

    RispondiElimina
  2. ainakin luonnontuoteshampoita Italiasta löytää helposti ja halvemmalla kun täältä
    täällä on aika kallis hintataso noissa luonnontuotteissa myös (kuten kaikessa) mutta ehkä ne aikanaan halpenee

    RispondiElimina
  3. Sinähän oot helmiä löytäny tuolta! Minun pitää ehkä käydä vähän samoja tuotteita käydä katselemassa. Niillä on niin valtava valikoima kaikkee, että menis varmaan viikko, jos kaikki selailis :)

    RispondiElimina
  4. Itse on tullut myös useampia tilauksia tuolta tehtyä ja voin kyllä paikkaa kovasti suositella.

    Nythän tuo muuttui vielä niin, että ensimmäisestä tilauksesta pois koodilla 10$ jos se on yli 40$. Samoiten saa ilmaiset toimituskulut noihin yli 40 tilauksiin.

    Mun blogista löytyy myös muutamia tuotearvioita ja asiaa muutenkin iherbistä sekä tietysti tuo 10$ alekoodi jos kiinnostaa. :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...