domenica 28 novembre 2010

Marraskuu - viimeisiä viedään


Olin viikon Kuopiossa ja pääsin nauttimaan aivan ihanasta talvimaisemasta. (Nyt onkin jo talvikiintiö tullut tältä vuodelta täyteen) Oli aivan ihanaa viettää äitin ja poikien kanssa aikaa - ja tavata paria Kuopion ystävää.





Launtaina sain työlään kiina-kurssin viimein pakettiin.  Sen kunniaksi, ja kyllä muutenkin, nautimme eilen illalla T:n kanssa rapuja, sushia, mätiä ja shamppanjaa. Oli kyllä semmonen paketti taas, että huh huh. 


 Erilaisiin kirjoitushommiin on mennyt ihan törkeän paljon aikaa ja olen isoksi harmikseni joutunut perumaan vaikka mitä tapaamisia. Minun on kuitenkin pakko puristaa kasaaan vielä vaikka minkälaista projektia, ennenkuin  jätän Suomen taas taakseni. Tekstiä pitäisi tulla aika kovaa vauhtia, päiviä jäljellä nimittäin enää 12. Ymmärrettävästi myös blogi on jäänyt katkolle sen takia.
Koitan ehtiä vielä Turenkiin iskälle tässä välissä. Viimeisen projektin presentaatio on 9. joulukuuta, ja siihen mennessä pitää olla kaikki palautettuna. Samana iltana sitten kannat kattoon.. päättyneiden projektien ja viimeisen Suomi-illan kunniaksi. Ties vaikka ehtisin tavata pitkästä aikaa esimerkiksi erästä Brysselin  ihanaista. 

Perjantaina 10. joulukuuta oonkin jo Roomassa taas <3
En voi odottaa pääsen rutistelemaan raksua, jolla on muuten tulossa viimiset näyttökokeet ennenkuin siitä tulee virallisesti Chef. ;)
Kokonaan ei pikkujoulukausikaan jää välistä, sen verran monet festat olen luvannut järjestää Roomassakin.
Valtavasti odottelen myös, että pääsen vierailemaan ex-työkaverini G.n luona, joka on saanut ihanan pienen Paolo-vauvan.

Nyt palaan naputtelemaan business planiä (vaikka ei suoraan sanottuna kiinnostaisi yhtään) ja sitten vielä alkuillasta tapamaan pientä tyttökulta-porukkaa (sen verran harvoin osutaan samaan maahan)

Toivokaa mulle jotain kirjoitusmotivaatiota ja inspiraatiota jostain. 

4 commenti:

  1. Hei ihana, mäpäs oon varmaan just sillon 9.12. illalla Helsingissä :)

    RispondiElimina
  2. Tsemppià viimeisiin kiireisiin, ja pidà hauskaa tyttòkultien kanssa:-D

    RispondiElimina
  3. Meï, silloin näemme siis! <3

    piccolina, kiitos ja oli kyllä oikein hauskaa. Koskas me nyt viimein nähtäiskään? ;)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...