mercoledì 10 novembre 2010

30 days left in Finland

Reilut kaksi viikkoa on oltu jo Suomessa ja kuukausi jäljellä. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt ihan mielettömän nopeasti, ja seuraaviksi viikoiksikin on niin paljon sovittu hommaa, että äkkiähän tää menee.

Samantien Roomasta palattuani mulla olikin aika varattu ja pääsin operoitavaksi,  4 jännittävää luomea lähti.  Tikkien kanssa oleminen on muuten todella ärsyttävää.. (kun tikeistä oli päästy kaadoin sitten kiehuvaa vettä päälleni, joten nyt on sitten jalka kääreissä, jesh!)
Olen myös ollut epämääräisen flunssaisena nyt, joten jos en koulukiireiden takia ole joutunut perumaan tapaamisia niin sen takia.

Mutta paljon on ehditty hauskaakin tässä parin viikon aikana. 

Päästiin rentoutumaan omalla porukalla Stellan mökille ja tosi hauskaa oli, vaikka en tikkien takia päässytkään puljailemaan tai saunaan. 


Viime perjantaina olikin sitten meiän "Annual Gala Evening" vanhalla. Oli muuten todella hauskat bileet nekin ;)




Tänä viikonlopuksi Turenkiin, ja ensi viikolla Kuopioon jo keskiviikosta sunnuntaihin. 
Paljon pitäisi saada kouluhommia tosiaan tehtyä.. kirjoitettua joku kevyet 20 000 sanaa, ei paljo innostais. Mutta kohta on jo joulukuun 10. päivä. :)

2 commenti:

  1. Miltä on tuntunu olla takas Suomessa ku kuitenki niin pitkään Roomassa asuit?
    onko mitään positiivista? :D

    Kun palasin maailmalta Suomeen vuosi sitten, tuntui kaikki ihan hirveän masentavalta ja vaikealta mutta kyllä tässä taas tottuu pikku hiljaa :)


    Mitkä on suunnitelmat sitten 30 päivän jälkeen? Pitääks sun vielä opiskella Hollannissa?

    RispondiElimina
  2. Siis enhän mä nyt "niin pitkään" poissa ollut kuitenkaan. Suomessa mulla on niin paljon rakkaita: perhettä ja ystäviä, että ihan sen takia on tosi ihanaa olla täällä. Nyt tietysti varsinkin aika menee lentäen kun tietää että alle kuukauden päästä oon jo kaukana täältä. En tiedä kuinka miten suhtautuisin jos tietäisin olevani Suomessa ns. määrättömästi. Eri tavalla joka tapauksessa varmasti :)

    Joulu-tammikuun olen Roomassa, ja helmikuun alussa siirryn vielä kevätlukukaudeksi virallisesti Amsterdamiin. Vähän pitää vääntää noitten kurssien kanssa, että kuinka paljon siellä todellisuudessa pitää olla läsnä.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...