domenica 19 gennaio 2014

Kohti kevättä ja valoa


Syksy oli raskas ja väsyttävä. Ei oikeastaan ollut mitään mistä olisin tänne puolelle halunnut tai ehtinyt päivittää. Ruokabloginkin päivittäminen jäi hiukka niukemalle, mutta jotain aktiviteettia sillä puolella kuitenkin.

Riemukseni se loputtoman pitkältä tuntunut vuosi 2013 nyt kuitenkin viimein loppui. Kevättä kohti mennään ja silleen. 

Opiskelussa on omat haasteensa. Vaikka aihe on erittäin mieluinen, on mulle sen tekstin pakertaminen italiaksi aika tuskallista ja kovan työn takana. Se lopputyö on nyt kuitenkin saatava tehtyä ja läpi maaliskuuksi. 

F. on kuitenkin ollut aivan järjettömän suureksi tueksi kaikessa, varsinkin sen hirveän kesän ja syksyn kestäneen työputkensa jälkeen. Meillä on ollut ihanaa vaikka muuten olisi ollutkin kaikenlaista typerää ja ankeaa. Onneksi. 

En siis ole hävinnyt minnekään, Roomassa ollaan ja elellään. Päivä kerrallaan. Virkistyn viimeistään siinä vaihessa kun saan laitettua eteenpäin ja käsistäni pois ton lopputyön. 

Aurinkoista kevättalvea toivottelen kaikille täältä Roomasta! 
Baci da Roma2 commenti:

  1. Jes Elisa! Kiva, että kirjoitat taas ja aurinko pirkistelköön elämääsi aina vaan kirkaammin!
    Linda

    RispondiElimina
  2. Heippa! :) olisiko sinulla innostusta kertoa italiasta asioita joita ehkä perussuomalainen turisti ei huomaa heti ensimmäisenä tullessaa italiaan? Itsellä olis pian italian esitelmä ja sitä varten kyselen tämmösiä :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...