lunedì 30 settembre 2013

Kesän viimeinen pihajuhla


 Pari viikkoa sitten vietettiin tyttöporukalla kesän viimeistä pihajuhlaa meidän etupihalla ja terassilla. Kansainvälisellä porukalla oli oikein hauskaa kun edustusta oli isäntämaan lisäksi Brasiliasta, Saksasta ja tietty Suomesta. Ihana kielien sekamelska vaikka yhteisenä kielenä kaikilla olikin italia. Pizzaa, grilliruokaa, skumppaa ja pakollisena lisänä caipirinhat, kun vietimme samalla Brasilian itsenäisyyspäivää. 


Oli tosi virkistävää olla ihan tyttöporukalla. Tuntuu, että Italiassa (ja varsinkin mun omissa porukoissa) kaikki tehdään pariskuntina tai muuten sekaporukassa. Tätä mun tunnetta tietty vahvistaa se, että meidän yhteiset ystävät on pääosin miespuolisia, jotka tuovat tyttöystävät mukanaan. 
Ehdottomasti kaipaan tätä lisää, ja aperitivo-treffejä onkin jo sovittu tyttöporukalla. Vaikka oltiinkin jo reippaasti syyskuun puolella, oli toi lauantai-iltapäivä myöskin todella kuuma ja hikinen, varsinkin grillatessa, joten kylmät juomat tekivät kauppansa.

Jälkkärinä nautittiin Rooman parasta tuhatlehti-leivoskakkua, jonka ihana Fabiana oli tuonut mukanaan. 3 commenti:

 1. Ihanan näköinen päivä, tarjoilut ja siis toi lämpö, täällä suomessa hytistään jo lähes nollassa öisin Ö_ö Ikävä Roomaa <3
  Jossu

  RispondiElimina
 2. Hei minulla on juttua italialaisen miehen kanssa haluisin kysyä miten sinusta seurustelu on eronnut suomalaiseen mieheen verrattuna?

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Heh, hauska kysymys ;)
   Valitettavasti en kuitenkaan ole tähän paras ihminen vastaamaan, koska olen koko aikuisikäni (viimiset 10 vuotta) ollut vaan tän mun roomalaisen kanssa, eli huonosti pystyn vertaamaan.
   Parhaiten pärjää suhteessa kun suhteessa, kun muistaa, että ihmiset on yksilöitä, eikä pelkästään kulttuurinsa tuotteita.

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...