sabato 14 aprile 2012

Kaksi ihanaa pàivàà Barcelonassa

Barcelonan pikareissu juuri ennen pààsiàistà oli todella onnistunut! Kaupunki oli jo ennestààn nàhty, joten turistikohde-stressin sai vàltettyà ja ehdimme nauttimaan ihanien ystàvien seurasta ja monenlaisista herkuista. 


Kiitos mahtavasta seurasta Jepa ja Gabri - pian uusiksi Roomassa! 


Tàssà kuvaplàjàys reissusta :) 


Jennini 5 commenti:

 1. Mitäs pidit belgialaisesta hoegaarden oluesta Espanjassa? Hehe, mielenkiintoista :)

  T: Hanna Belgiasta

  RispondiElimina
 2. Ei ollu mulla hoegaardenia, huh. Seurassa oli näitä ketkä tykkää wit bieristä - miä en tykkää vaikka tietty hollannin ajoilta onkin tuttu.
  Oltiin tosiaan "cerveceriassa" eli tämmösessä (export-)oluisiin erikoistuneessa paikassa. Mulla tais olla Argentiinalaista lasissa ;)

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Ai tietysti niin kun se on sulle ihan tuttua. Mäkään en tykkää mutta hoegaardenilta on nyt tullut uusi rosé, ja se on aika kiva ja raikas kesällä :) Suosittelen!

   Elimina
  2. Tàytyy testata tota rosé-versiota jos jossain siihen tòrmààn!

   Elimina
 3. Hei,

  Päädyin lueskelemaan blogiasi joka on aivan mieletön, joten kiitos heti alkuun siitä :) Olen yrittänyt löytää suomalaisia jotka asuisivat Roomassa sillä että haaveilen nyt sinne muutosta. Voisiko sinulta saada apua että pääsisi tämän asian kanssa eteenpäin? Olen siis jo ollut yhteydessä Suomiseuraan ja Euresiin, mutta olisi mukava jos olisi myös suomalainen kontakti siellä Roomassa. Tässä on s-postini jos ennätät sinne vastata niin en tuki blogiasi kysymystulvalla :)
  reettaniemi@suomi24.fi

  Iso kiitos jo etukäteen!

  Reetta

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...