venerdì 16 marzo 2012

It's Friday Friday Fridayyyy...

Perjantai perjantai perjantai. Viimeinkin viikonloppu. 
Tàmà on ollut nimittàin hyyyyyyyyyyvin pitkà viikko. 

Viime viikolla mulla oli ihanat vieraat Roomassa, saatiin viimein asennettua se uusi keittiònpòytàsaareke ja perjantaina vietettiin mahtavassa seurassa F:n syntymàpàivià.  Sunnuntaina nukuttiin pitkààn, katsottiin leffoja ja tehtiin mielettòmàn hyvàà lasagnea. 

Rentouttavan viikonlopun jàlkeen paluu arkeen oli todella nihkeà. Maanantai oli todella maanantai alusta alkaen.  Kun olimme palaamassa tòistà kotiin iltapàivàllà sai maanantai vielà erityisen ikàvàn kàànteen. Olimme juuri pààsseet perus-ruuhkaiselle Cassialle kun takaa tuleva auto ajoi kovaa vauhtia perààmme, ja samalla tyònsi meidàn automme edessà seisovaa autoa kohti.  Onni onnettomuudessa, ettà oman automme sijaan olimme liikkeellà raskaampaa tekoa olevalla F:n isàn jeepillà, jonka taakse kiinnitetty rengas esti sen ettei peràànajaja tullut làpi. Molemmat autot kuitenkin lunastuskuntoon. Meillà pientà pàànsàrkyà ja niskat jumissa, ei onneksi muuta. 
Enempi sàikàytti, jàlkikàteenkin. Kieltàmàttà kàvi mielessà, ettà aika paljon pahemminkin olisi voinut kàydà. 

Tòissà nyt on ollut.. perusnihkeetà. Sopimuksen hyvàksyttàmisestà tai siità koska saan viimein palkkaa, ei yllàttàenkààn ole minkàànlaisia uutisia. 
Kyllà ottaa pààhàn, ettà kuun puolivàli ja ns. palkkapàivà ohittui KOLMANNEN KERRAN nyt tòissà ollessani ja vielàkààn sità palkkaa ei vaan oo. Lal lal laa. 
Mulla olisi jo aika pitkà lista asioita, làhtien silmàlaseista ja kosteusvoiteista, mitkà todella tarvisin ja haluaisin ostaa mutta ei vaan ole rahaa. Ettà PERKELE kun joutuu "tyòssàkàyvànàkin" rankumaan mieheltà kahvirahaa. Hermo naksuu just. Kaikki mahdolliset omat ja yhteiset rahat on menny muuttoon. 

Tànà(kin) viikonloppuna on tarkoitus vaan rentoutua kotosalla. Olen joutunut tietoisesti vàlttelemààn ulkonakàymistà ja kaikkea mihin tarvitsee yhtààn rahaa. 
Tuntuu, ettà oon tàssà (itselleni ja muille) hokenut viimeiset pari kuukautta, ettà "sittenkun se palkka tulee..."    

Ehkà sitten ensi viikolla.. 

Leftover-lasagna.. mut missà? No sillà uudella ruokapòydàllà!

Rrrrrakastan oldstyle metallisia keksilaatikoita. Tulisko tosta mun maustelaatikko? 

Muut paitsi lime on tàstà meidàn hoodeilta.

3 commenti:

  1. No onneksi ei tosiaan pahemmin kàynyt teille vaikka auto lunastukseen menikin. Rentouttavaa viikonloppua! :)

    RispondiElimina
    Risposte
    1. No sanoppas muuta. Mutta kyllà jài mietityttàmààn, ettà miten pienestà voikaan olla kiinni...

      Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myòs sinne!!

      Elimina
  2. Hyvä ettei teille sentään käynyt mitään. Aikamoista vauhtia on se toinen kyllä perään ajanut!
    Toi palkkahomma on kyllä niin täkäläistä tyyliä. Täällä meillä esim sijaisopettajat saavat koko vuoden palkan vuoden lopussa, jos hyvin käy, tai sitten odottavat sitä muutaman vuoden. Ei puhettakaan siitä että palkka tulisi kerran kuussa, tai edes ajallaan. Mulla taisi Sienassa mennä kanssa useampi kuukausi ennen kuin palkka alkoi juoksemaan.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...