domenica 4 marzo 2012

Hyvänmielen haastepostaus

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Sain Ciacyltä kivan haasteen, johon oli vaihteeksi tosi hauskakin vastata. En laita sen kummemmin eteenpäin tätä mutta kannustan tietysti muitakin listailemaan asioita jotka tuottavat hyvää mieltä. 




1. Täällä on alkanut kevät! Aurinko paistaa aamulla ihanasti ja ilmassa on kevättä. Huomiseksi vaikka on luvattu sadettakin, ei haittaa. KEVÄT!

2. Äiti tulee Roomaan huomenna! Hiihtolomalaiset Suomesta, Mami ja A. tulevat huomenna käymään Roomassa. Edessä on siis ilostusta arkiviikkoon ihanien vieraiden muodossa. 

3. Uusi koti! Tämä on yksi isoimpia hyvänmielen aiheuttajia tällä hetkellä. Hymyilyttää jatkuvasti. 

4. Lazio voitti tänään derbyn! Toista kertaa tämän kauden aikana! 

5. Meille tullaan tiistaina asentamaan keittiöön pöytäsaareke! Eläköön ruokapöytä! Viimeinkin loppu sohvalla/työpöydällä/sängyllä syömiselle. 

6. Aamupalaksi ruisleipää! Niin tänään ja eilen ja huomennakin! Ihania Suomi-tuliaisia ihanalta Julialta. Kiitos !

7. Ihanat ystävät! Kiitos kaikille ihanaisille niin Italiassa kuin Suomessakin, erityismaininta virtuaaliystäville, blogitutuille ja muille ulkosuomalaisnaisille. 

8. Uudet ruokakaupat! Meidän uusi lähikauppa on valtava SMA josta löytyy kaikki tarvittava. Vielä ilahduttavammat lähiliikkeet ovat kuitenkin naapurista löytyvät fruttivendolo (hedelmä- ja vihannespuoti)  ja macelleria aziendale (lihakauppa) joissa kaikki tarjonta on omaa tuotantoa. Loistava palvelu, kohtuu hinnat, hyvä laatu ja lähiruoka.. aika tyytyväinen täytyy olla. 

9. Mielenkiintoiset ja opettavaiset työprojektit! Kun haluaa positiivisesti ajatella niin onhan se hienoa, että töistä löytyy haastatetta. Paljon oppii kun heitetään kylmiltään veteen. Saiskos tähän jonkun positiivisen ajatuksen vielä? 

10. Vakibaari! Niin, että kun aamukahvit käyn töihin mennessä hakemassa aina samasta kulmabaarista niin kyllä se on kivaa ja parempaa huomenta kun moikataan nimellä ja tiedetään mikä on tilaus (cappuccino mukaan, kiitos) !




+1. Filippo!  Kiitos rakkaalleni siitä, että meillä päivästä ja vuodesta toiseen on aika mielettömän ihanaa! 

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...