mercoledì 25 agosto 2010

Arki turhan làhellà - eli itku pitkàstà ilosta

Harmittaa etten ole enempàà ehtinyt kirjoittamaan.. ja harmittaa se etten ole ehtinyt kunnolla lukea saati kommentoida mun suosikkiblogeja. 

Paljon olisi asiaa. On ollut vaikka mità ihanaa ja juttuja olisi..  
mutta lisàksi painaa stressi ensi vuodesta.  
Tiedossa on se, ettà ensi kesànà minun pitàisi valmistua. 
Tiedossa on se, ettà minun pitàà suorittaa kursseja vielà sekà Suomessa ettà Hollannissa.  Tiedossa on se, ettà olen sopinut tekevàni lopputyòn tààllà Roomassa. Niin, kun lopputyòkin pitàisi tosiaan tehdà.  
Tiedossa on sekin, ettà F. on kiinni tòissà Roomassa koko ensi vuoden.. ja asuntoahan meillà, tai minulla ei ole missààn muualla kuin tààllà. 
Alkuun nyt tàmà purkaus, kun olen lomien loputtua, eli F:n palattua maanantaina tòihin ehtinyt tàtà stressausta tekemààn ihan isomminkin. Kelan sivut, kurssivalinnat molemmissa maissa, ettà mità pitàis olla tehty ja milloin ja kuka tietàis missà pitàà milloinkin olla. Koska saan olla kotona. 




Kaikki kuitenkin aina selviàà. Kai.


Rooma on vielàkin aika autio. Kaikki pikkukaupat ovat elokuun kiinni. Meidàn làhikioskit ja pizzapaikat on kaikki vielàkin kiinni. 

Nyt kuitenkin kohti làhimarkettia.

Sen jàlkeen, tai viimeistààn huomenna (lupaan làhinnà itselleni) postailen ihanan saarilomailumme kuvat (ajalta ennenkuin kamerasta loppui akku)

6 commenti:

  1. Hei! Metsästän U2:n Rooman lokakuun konserttiin lippua, lipputoimistossa on tarjolla vain piippuhyllyn paikkoja eli kyselenkin tiedätkö onko konserttipäivänä Stadionin ulkopuolella yleensä tarjolla vain järkyttävän hintaisia lippuja, uskaltaisinko varata matkan ja metsästää lippua vasta perilla?
    Kiitos mahdollisista vinkeistäsi! Tiina

    RispondiElimina
  2. Tsemppiä sinne!!! Kyllä se arki sitten lähtee rullaamaan omalla painollaa ja asiat järjestyvät vaikka loman jäölkeen ei ihan siltä tunnukaan!

    RispondiElimina
  3. En olisi uskonut ikinä sanovani näin, mutta viime aikaisen elämäni valossa voin todeta, että asiat oikeasti kyllä järjestyy jotenkin.
    Ja kuitenkin, se on vaan vuosi, siitä selviää, kun koittaa ajatella, että koko loppuelämä menee sitten jonkun universaalin karman mukaan paremmin. Tai sitten ei...:D

    Joka tapauksessa, jaksa.

    seLA

    RispondiElimina
  4. minnepäin hollantia olet tulossa?
    ps kiva blogi t uusi lukija :)

    RispondiElimina
  5. Miksi ne ovat kiinni siis lomien takia? ja osa roomalaisista varmaan suunnannut etelämmäksi lomalle?:)

    RispondiElimina
  6. Tiina, itsellàni ei ole tietoa konserttilippujen paikaltaostamisesta, mutta paikallislàhde oli vahvasti sità mieltà, ettà jos ja kun lippuja lòytyy niin hinta on todella kova. Toki voi kuulemma joskus kàydà tuuri (jos netin kautta on etukàteen sopinut jotain.tms)

    Noora,
    kiitoskiitos. eikòhàn se tàstà làhde, kun saiskin jonkun perusarjen...

    seLA <3

    juneglooms, vielà pitàis ens kevàànà palata Amsterdam Zuidoostiin (Diemeniin)
    :)

    -SL, Roomassa kuten vissiin muualla Italiassakin (koko etelà/keski-euroopassa, as far as i know) kesàlomakuukausi on vasta elokuu.. ja kaikki pienemmàt puljut on vàhintààn ton ferragoston (15.8) ympàryspàivàt kiinni. Merenrantakohteet/keskustat tms. missà on runsaasti lomalaisia, on tietysti asia erikseen.. mutta esim meidàn kaupunginosa on tàynnà toimistoja.. ja kun ne on kiinni, menee kaikki muukin kiinni.

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...