mercoledì 20 marzo 2013

Primavera


Rakastan Italian kevättä. Aurinkoisia iltapäiviä, valoisuutta ja vehreyttä. 
Toki meilläkin on nyt ollut kevätmyrskyjä, mutta onneksi tämä valoisuus on viemässä voiton

Mun viinimestari-opinnot (sommelier-koulutus kulkee Suomessa oikeastikin tällä nimellä) ovat alkaneet maaliskuun alussa. Paljon paljon asiaa ja varmaan saan aika paljon pänttäillä ennenkuin kaikki noi asiat selviää, mutta mielenkiintoista on ollut koko ajan. Tähän asti on käyty läpi oikeastaan viinin valmistamiseen liittyviä asioita (rypäleistä pulloon ja mitä siinä välillä - ihan todella paljon juttuja muuten) ja muutenkin teoriaa, vaikka tietysti joka luennolla onkin ihmetelty jotain viiniä. Nyt päästään kuitenkin maistelemaan, kun lauantaina on koko päivän vierailu cantinassa viinikellarissa ja viinitilalla. 

Muuten ei mitään uutisia tai ihmeellisiä kuulumisia. Ollaan oltu kotona Modenan vierailua lukuunottamatta ja lähinnä laitettu ruokaa. Mun pitäisikin vielä vähän aktiivisemmin päivittää ruokablogin puolta. 

Koitan saada enempi otettua kuviakin tästä kauniin keväisestä Roomasta ja niitä jakoon. 

Ihanaa kevättä tai ainakin kevään odotusta kaikille! <3 font="">



2 commenti:

  1. Heippa, löysin ihastuttavan blogisi :) En sen sijaan löytänyt sähköpostia tai muuta yhteydenottoa, niin jätän nyt tähän kommenttina kysymykseni.

    Olen ystäväni kanssa matkustamassa toukokuun alussa pikalomalle 3-4 päiväksi Roomaan. Kyseessä on todellinen budjettimatka ja olen yrittänyt etsiä vinkkejä edullisista ravintoloista, jätskibaareista, ruokakaupoista ym. mutta hankala on turistina löytää netistä oikein mitään.

    Jos yhtään jaksat/ehdit vinkata jotain paikkoja, ravintoloita tms. joissa voisi melko edullisesti ruokailla, tehdä ostoksia tai käydä vaikkapa jätskillä, niin otan enemmän kuin mielelläni ehdotuksia vastaan :) (tähän tai vaikka sähköpostiini: katjamarian (at) gmail (piste) com)

    Myös kaikki "tyttömäiset" paikat ja kaupat (ja esim. kirppikset, vintagekaupat?) meitä kiinnostavat. Luulen, että olemme muuten aika pihalla ja hämmästyneitä kaikesta nähtävästä, jos meillä ei ole mitään ajatusta missä kannattaa asioida lyhyen reissun aikana :)

    Kiitokset,
    Katjamaria

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Hei Katjamaria ja kiitos pitkästä kommentista!
      Mielelläni teille vinkkailen paikkoja, ruokapaikoista just laitoinkin ruokablogin puolelle juttua. http://casarocchi.blogspot.it/2013/04/ruokaa-roomassa-top-10.html

      Laitan sulle sähköpostia tulemaan niin samalla selviäis myös missäpäin meinaatte majoittua niin on helpompi antaa vinkkejä :)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...