giovedì 14 febbraio 2013

Torstai on toivoa täynnä?


Aurinkoiset iltapäivät, mutta kylmät viimat. Tämmösiä on ollu nämä helmikuun päivät muutenkin. 

Olisin voinut kirjoittaa vaikka mistä kivasta ja kevyestä, aikaa on nyt ainakin ollut normaalia enempi. En kuitenkaan osaa kirjoittaa ns. olematta rehellinen, joten on helpompi ollut jättää kirjoittamatta. Myös muualle kuin blogiin. 

Ahdistaa ja virkistää muutokset. Välillä olen oikein onnellinen tilanteeseeni, ja heti perään tuntuu, että seinät kaatuu päälle. 
Mitä tämä vuosi 2013 tuo tullessaan, se on vielä(kin) auki.  Toivon ainakin, että opin lisää ja pärjäisin elämässäni täällä Italiassa astetta paremmin. 
Yliopistolla en tule ainakaan olemaan töissä enää tämän vuoden puolella, se on nyt tältä osin nähty. 


"Any change, even a change for the better, 
is always accompanied by drawbacks and discomforts."

5 commenti:

  1. 2013 on pelottava vuosi ja mulla se on ainakin alkanut mitä kamalimmalla tavalla....pelottaa miettiäkin että mitä vielä tulee...se on tuo perhanan 13 joka saa mietityttämään...mixei vuosissakin 12 jälkeen tulis heti 14, kuten hisseissä...Ja joudutaanko me kärsimään sitten tuplasti, kun pian onkin jo vuosi 2017 ja se 17 on sitten taas täälä pelottava numero. Noh, toivon että uudet hyvät tuulet puhaltelee sielä Roomassa :D Miksi et ole enää töissä?

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Hehee, toivottavasti tää 2013 kääntyis joo vähän parempaan suuntaan, ja vältyttäis vielä karmeuksilta parinkin vuoden päästä ;)
      Noh, toi työjuttu lyhyesti -- Mulla oli projektisopimus, joka loppui marraskuun lopussa. Siihen tuli uusi haku, johon osallistuin ja olettivat mun tietysti jatkavan mun hommia ennen uuden sopimuksen laatimista, niinkuin teinkin. Noh, nyt helmikuun alussa kun piti olla haastattelut, sain tietää, että palkaton ja sopimukseton työskentely pitäis jatkua vielä tovin kun byrokratisista syistä sopimus alkaisi vasta EHKÄ toukokuussa.. ja koska tarkoituksenani ei ollut hankkia uraa yliopistolla vaan jatkaa muille urille, vetäydyin hausta.
      Eli nyt sain sitten tämmösen tönäyksen edistää uusia uranäkymiä. :)

      Elimina
  2. Aaargh toi Italian meininki, pysy lujana siellä!

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...