domenica 6 novembre 2011

Sataa sataa ropisee...

Tylsä marraskuun alku ja ankea sunnuntai. Sataa sataa, ei mitään uutta. 

Surkea näkymä - vettä sentäs vaikka lumelta näyttääkin 
Uutisissa Genovan tulvat ja talouskriisi. Niitä vältellessä meillä ruudussa esim X factor (USA ja paikallinen) sekä uusi Foxin sarja American Horror Story


Villasukat jalkaan ja lisää teetä - tästä alkavasta flunssasta on päästävä eroon ennenkuin se iskee kunnolla päälle. Oi kunpa ois jo joulukuu!

6 commenti:

  1. Tsemppiä taistoon flunssaa vastaan!!!! Onko työpaikkarintamalla mitään uutta? Mukavaa uutta viikkoa sinne Italiaan!!!!

    RispondiElimina
  2. Nyt kipin kapin apteekkiin ostamaan propoli sprayta, Abocan Propol2 Spray Forte on suosikkini.

    RispondiElimina
  3. Ai onko siellàkin jo monta pàivàà sadellut. Tààllà meillà alkoi vasta tànààn, mutta ei mitààn kovin hurjaa. Voi flunssan flunssa...toivotaan ettei pahemmaksi ylly. Villasukat rules!!!!

    RispondiElimina
  4. Pirpana, kiitoskiitos tuhisten mennään. Töistä aina kuuluu jotain väliaikatietoja (että tammikuussa alkais), mutta koska mikään ei ole varmaa niin yleinen työnhaku jatkuu.

    Arkitehti, Kiitos vinkistä pistetään hankintaan!

    Ciacy, täällä on aina välillä aurinkoinen sää ja ihan miellyttävät ilmat mutta toissaviikollakin oli monta päivää sade- ja ukkosmyrskyjä. Mälsää.
    Villasukat on oltava näillä kivilattiolla!

    RispondiElimina
  5. Ihanaa etta loysin tan blogin!
    Luin vasta pari postausta, mutta esimerkiksi se, etta kun kerroit italiaan tullessasi alun olleen helvettia, niin tuntui kylla tosi tutulta! Olen asunut napolissa nyt pari kuukautta ja kaikki tuntuu ylitsepaasemattoman vaikealta ilman kielitaitoa tai ystavia. En ole loytanyt ketaan suomalaisia tai ulkomaalaisia aupaireja/ihmisia taalta, seka paikallisiin tutustuminen tuntuu vaikealta. Olen siis kohta 20v aupairi taalla.

    Sait uuden lukijan:)
    Jonna

    RispondiElimina
  6. Jonna, Kiitos ihanasta kommentista! <3

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...