martedì 27 aprile 2010

Che stanchezza!

Olen ihan kuitti. Tòissà on ollu ihan hirveetà kaaosta, tosi monta eri projektia pààllekkàin.. Viime viikolla haastateltiin englanniksi yhteensä 250 unipharma graduate ehdokkia enkä ole ollut toimistolla ollenkaan ennen perjantaita vaan kampuksella... ja vaikka valintasessiot oli tosi kivoja, hirveà vàsy nyt niitten jàlkeen. Viimeisenà pàivànà, eli torstaina haastattelin tosiaan  yli 70 (!) vastavalmistunutta biotieteiden/farmasian alalta, (jotka haluaa siis kaikki johonkin eurooppalaiseen research centeriin tekemààn oman alansa tutkimusta.) Sen jàlkeen niillà oli tietysti vielà proffan haastattelu, eli ei sentààn ihan minun varassa se niitten valinta. ;)

Anoppi oli Ponzan talolla torstaista sunnuntaihin, joten me oltiin Flaminiossa pyykkààmmàssà ja nauttimassa siità ettà on hiukka enempi tilaa :D
Sen kunniaksi ettà oli oikea uuni kàytòssà, kokkailtiin tosi paljon, mm. tòrkeàn hyvià canneloneja, ja ihania pikkusàmpylòità ja minipizzoja (ruokapostaus tulossa muutenkin kun saan kuvia koneelle) Sità odotellessa haluaisinkin kysyà Italian asukeilta, onko farina manitoba tuttu ja jos niin on, niin mikà jauho voisi olla Suomessa korvaava?? En siis nimittàin lòydà englanniksikaan mitààn nimeà tàlle, vaikka Italiassa jauho tunnetaan nimenomaan pohjois-amerikan jauhona..

Viikonloppuna meillà oli tosiaan vieraita yòmyòhààn (sekà perjantaina ettà lauantaina pààstiin nukkumaan vasta kolmen jàlkeen) ja kun F. jài koisimaan, olen jo varhain aamulla kipitellyt Suomesta saapuneita vieraita vastaan.. 
Sunnuntaina kàvin M&M-tiimin kanssa kiertoajeluilla, myòs appia anticalla (Rooma on mun mielestà nàhtàvà kiertoajelubussin katolta, rakastan Roomaa aina vaan enkà ikinà vàsy ihailemaan nàkymià vàhàn korkeammaltakaan ) ja aurinkoa oli ainakin sen verran ettà ehdin kàrtsààmààn nenàni.
Myòs jalkapallon suhteen viikonloppu oli erityisen onnekas, Lazio voitti (JEI!!), Inter voitti ja Roma hàvisi, ja sità myòtà tippui sarjajohdosta. AHAHAHAHAAHA.

1 commento:

  1. Hei, manitoba-jauhoa (joka on siis valkoista, erikoishienoa vehnäjauhoa, jossa on korkea gluteenipitoisuus = ei sovi gluteeniherkille). Sitä myydään Suomessakin. Tässä ainoa linkki, minkä löysin: http://www.lasselundqvist.fi/index.php?menu=tuotteet&submenu=tuotteet&cat=tuotteet1a32

    terps Tiina:)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...